Bir Kasksizlik Daha Can Aldi...lütfen Girin Buraya

BENİM SINIF ARKADAŞIM MİRAÇ AKENGİN(18) MOTORULU KAZA GEÇİRDİ.:pale: :pale: :pale: :pale: :pale: MOTORLA TRİLYE YOLUNDAN GELİRKEN MİRZAOBA VE KAYAMAKOVA YOL AYRIMINA HIZLI GİRİNCE MICIRA GİREN MOTOSİKLET ORTADAKİ BAGA GİRDİ. MOTORU SÜREN ARKADAŞ KENDİNİ YERE ATTI FAKA MİRAÇ KARDEŞİM ARKADAYMIŞ ODA MOTORDAN ATMAMIŞ KENDİNİ MOTORLA BERABER KAFASINI YERE VURARAK BOYNU KIRILMIŞ ORDA CAN VERMİŞ. ALLAH AŞKINA NOLUR DİKKATLİ KULLANIN ALTINIZDAKİ ŞEYTANI....MİRAÇ KARDEŞİMİZE HERKEZDEN DUA İSTİYORUM ALLAH RIZASI İÇİN:pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale: :pale:

allah rahmet eylesin
evet arkadaşlar hem biraz daha dikkatli olun hemde kasksız yola çıkmayın

bud

motosiklet kazalarını duymak hep çok üzücü.
hepimizin başı sağolsun.

OFFF OOOFFF.Yandı anacığının babacığının yüreği,ALLAH kimseye evlat acısı vermesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah mekanını cennet etsin,kalanlara sabır versin.Motosiklet sevenler ağacından bir yaprak daha titredi ve düştü.Her sene yazın bu kaza haberleri artıyor.Camiamızın sonbaharları oldu bu yaz mevsimleri.

Arkamızda bir arkadaşımız varsa daha yavas daha dikkatli gitmemiz lazım degil mi arkadaşlar. Lütfen daha çok dikkatli kullanalanım motorlarımızı. Kaybettiğimiz arkadaşımın ailesine Allahtan sabırlar diliyorum.Allah rahmet eylesin.

Allahtan rahmet ailesine sana ve sevenlerine sabır diliyorum
çok genç daha annesini düşünemiyorum bile

Hepİnİzden Bİrer Fatİha Okumanizi İstİyorum Onun Çok İhtİyaci Var. Bİlenler Yasİn Okursa Sevİnİrm. Allah'in Rahmetİ Hepİnİzİn Üzerİne Olsun...kasksiz Motosİklet Kullanmaya Hayir

bu güzel isteğinin başımızın üzerinde yeri var ölen tüm arkadaşlarımızı en azından dualarımızla fatihalarımızla anmalıyız bir nebze onlara bir faydamız dokunursa ne mutlu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
allah rahmet eylesin :pale:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Allah rahmet eylesin...
Geride kalanlara sabırlar dilerim...

Allah hayatını kaybeden arkadaşımıza rahmet kederli ailesine sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar