Bir Kac Sorum Olacak...

Merhabalar Öncelikle..
Honda Cbr 125 SimSiyah Bir Motorum Var (ona ben Siyah inci diyorum:)
Motoru Yeni Aldigim İçin Gozum Gibi Bakiyorum...
Üzerinde Bazi Oynamalar Yapicam..
Örnegin Farlari Degistirip Beyaz Yapicam.
Öndeki Ruzgarligi Siyah Fİlm Veya Karbon Kaplaticam..
Kuyrugu Kestiricicam Yani Plakligi Kestirip Moturun Altina Taktiricam Plakayi.
Abart eksozda Dusunuyorum.
Fakat Aklima Takilan Konu Şu...
1-Motor Muayneden Gecermi?

2-Motorun Garantisi Sonlanirmi?

BaZİ Arkadaslar Diyor ki Bunlari Kendin Alip Serviste Taktirirsan Garantisi Devam Eder...
lutfen aranizda yeniyim Yardimlariniz bekliyorum.

Ömür boyu kullanacaksan yaptır yoksa ikinci elde satamazsın o motoru ben almam en azından :D

Ya Lutfen moralimi bozmayin ;:) neden satilmasin ki

CBR125 başlangıç seviyesinde bir motosiklet, o kadar masraf yapmana bence gerek yok 5000 km sonra sana yetmeyecek ve satmak istediğinde bu kadar aksesuarı gören adam senin motoru çılgın bir apachi gibi zorladığını düşünecektir biraz anlıyorsa tabii... Birde bu aksesuaraların fiyatı ikinci ele yansıyacak ve sıfır cbr 125 fiyatına satmak zorunda kalacaksın diye düşünüyorum :D

garantiden çıkacağını hiç sanmam çünkü motor mekanik garantili :) grenaj değil.

Canın ne istiyorsa yap hemşerim. Sana yapma diyenler 600cc ve üzerinde de full aksesuar ararlar. Tabi onlar apaçi olarak nitelendirilmezler çünkü paralı ve makam mevki sahibidirler. Bizim ülkemizde böyledir bu işler hırsızlık bile söz konusu ...şaklı adamlar söz konusu olunca YOLSUZLUK olur.

Motorunun tadını çıkar.

bende r 125 ime düşünüyorum renkli manetler elcikler rizoma modeli aynar puig siperlik. 8 bin km dir bende satmayı düşünüyordum vazgeçtim

Ya millet Gibi 600 luk veya 1000 lik motor alicak kadar param yok yasim 21.
aldigim para harcadigim para belli bu motoru almak için o kadar cok zorlandim ki...
bu motor bana 1000 cc den daha cazip geliyor...
neden mi cunku bunu o kadar hevesle aldim ki hevesimde gecmez...

Son düzenleme:

OFG

Niye satılmasın ? orj. parçaları durucak sonuçta,ayrıca öyle isteyen de olabilir.
Adam led takıcam dememişki, ne apaçisi.

Takıl kafana göre her topal satıcının kör bir alıcısı vardır ama egzoza dokunma bence sonuçta tek silindir motor ama gerisini yap aklında kalmasın

adamlar takdirmis...hosuma gitti eksoz ama senin dediginde mantikli eksoza dokunmak sacmalik :) tek silindir motor

Çok saçma bi algı var zaten kask takmazsın vatan haini ilan ederler motora mantıklı bişeyler yaparsın satılmaz apaçi ilan ederler abartmamak kaydıyla mantıklı bişeyler yapılabilir arkadaş kask takmak istemiyomusun takma kime ne bende çok ölüm gördüm ama kime ne kimse kimseye baskı yapmasın motorunda değişiklikmi yapıcaksın abartmadan yap işine gelen alır gelmeyen sıfırını alır bukadar basit bişey yapacaksan yap sorma tecrübe kazan olay bu

ya oylede :) bu benim ilk motorum cevremde kimse yok motorcu bedne sora sora ogrenicam...motoruma zarar vermek istemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar