bir IRON BUTT hikayesi ( 1652km/gün)

bende sizi tabrik ediyorum sayın ccdora.Lakin oldukça başarılı bir hortlatma işlemi gerçekleştirmişsiniz. Bence size golden hortlag ödülüde verebilirler. Cbr 125 le bi günde 900 km yaptım. Tescillli platinass ödülü alacam sandım kimsenin haberi olmadı. Sonra iron butt ın sitesine girdim. Bi baktım özellikle amerikanın belli bölgelerinde geçerli olmak üzere onlarca farklı ironn butt olma yöntemi var. Sonradan dedim ki bu fos bişey ben platinass devam edeyim. Ama cbr 125 le yol ayrı bir güzel; yolun onda birini depoya oturarak, onda ikisini ayakta, onda üçünü arka seleye oturarak gerisinide sürücü selesinde aldım.Iron miron bişey kalmadı

Mersin İl Temsilcisi
bence saçmasapan bişey yapmışsınız. insan zevk almalı yaptığı yolda... paso stress başka bişey yok yol boyunca... sürekli yapabilirmiyim? sorusu yerine o anın tadını çıkartmak bence daha eğlenceli olurdu.
24 saatte 1610 km yol... saatte 100km ortalama hızla zaten 24 saatte 2400km yol yapılabilirdi düzgün bir rotayla...

neyse, böyle mutluysan böyle kal...

çok tebrik ederim, henüz motorum yok, ehliyetimi aldım, motoru almayı sadece planlama aşamasındayım, izmir-ankara arasını arabayla bile giderken canım çıkmıştı sen 1652 km yi bir günde motorla yapmışsın, sadece alkışlıyorum ayakta..

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Arkadaşım kusura bakma ben tebrik etmiyorum kazasız atlattığın için de geçmiş olsun diyorum. Hayatını neden böyle riske attığını maalesef anlayamıyorum. Sağ salim vardığın için tekrar geçmiş olsun. Selamlar ve kazasız sürüşler dilerim.
+1

Dehşetle okudum konuyu.amacı anlayamadım heralde ben de bir sorun var.

Gezi çok güzel olmuş gece yolculuğu bu mevsimde biraz yanlış gibi bence

tehlikeli ama amaca ulaşmanın verdiği hiçbirşeye değişilmeyen zevkli bir yolculuk olmuş.birinci adım bitti şimdi ne olacak?tüm adımları aynı motorla katetmek zorunda mısın?kurallar ne tam olarak?

Supermotodan başka motosiklet kullanmıyorum veya seçip yapmıyorum. Bu makineleri kullananlar ne kadar konforlu olduğuda bilirler :santa: Dolayısıyla Supermto ile bu işi yapana bende Titanyum BUTT plaketi vereceğim::gleam::

Supermotodan başka motosiklet kullanmıyorum veya seçip yapmıyorum. Bu makineleri kullananlar ne kadar konforlu olduğuda bilirler :santa: Dolayısıyla Supermto ile bu işi yapana bende Titanyum BUTT plaketi vereceğim::gleam::

Hiç Supermoto selesine oturmadım,gerçekten okadar konforlu?mumerak ettim şimdi doğrusu.

İyide bunun selesi, ''kayık''gibi.Öne doğru gelsen kontrol etmesi ve pedalları kullanış açısından zor olur.Geri gitsen,öne abanmaktan boynun ve omuzların,belin ağrır.

Bence enrahat sele ''cruiser'' selesi,hele birde sırt dayaması varsa of of of deyme keyfine,ayaklarınıda uzatıcaksın motor kuruma demirindeki takılmış olan ''peg'' lere üff üf:)

İyide bunun selesi, ''kayık''gibi.Öne doğru gelsen kontrol etmesi ve pedalları kullanış açısından zor olur.Geri gitsen,öne abanmaktan boynun ve omuzların,belin ağrır.

Bence enrahat sele ''cruiser'' selesi,hele birde sırt dayaması varsa of of of deyme keyfine,ayaklarınıda uzatıcaksın motor kuruma demirindeki takılmış olan ''peg'' lere üff üf:)

Aslında rahat derken ne kadar rahatsız olduğunu vurgulamak istemiştim. Açıkçası bazen meşe kayın karışımı bir seleye oturduğumu hissediyorum ama olsun scooterdan bile daha kullanışlı. Rahatlık benim için sonraki adımlar. Cruiserlara ise malesef iğreti bakıyorum. Ama rahtlık konusunda ilk sırayı alabilir.

tebrik ederim,ama o kadar uykusuzluğa ben katlanamazdım doğrusu..hırs yapıp amacına ulaşmışsın bu çok güzel bir şey,ama bir yandan sakat gibi geldi bana böyle bişey yapmak,ben kalkışmam heralde..uykumu alarak,istediğim yerde konaklayıp kamp kurarak keyifle gitmek daha güzel:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar