Arkadaş, bir interkom sevdasıyla başlayan konu, sar'dan sonra tırsdım. Bilgisayar ve modem donanımlarla aşna vişne olduğum için, wifi kısa mesafede en yüksek sar değerlerine sahip. Gsm bile o kadar değil. Akıllı telefonlar varken, kafama takacağım cihaz en fazla bluetooth olur ve onu telefona bağlar, bir dünya yazılım ile telefon üzerinden onlarca kişiyle sınırsız mesafeler için gsm veya kafamda olmayan wifiden konferans bağlantısı kurarım.
Veya interkomu motosikletin görünmeyen bile bir yerine sabitler telefonu interkoma ve misal hertür bluetooth kulaklıkla interkoma bağlanırım. Motosikleti park edincede kulaklığı kasksızda telefoja bağlar, tadıma doyarım. Yeni cihaz, gelişip bir high end cihaz olsun sonra edermi etmezmi diye bakarım. İyi araştırmalar. Keyfli sürüşler.
P.S.: haftaya perşembe motofuar başlıyor. ordads bu konuda bişeyler vardır. deneme imkanı olur, sanırım. VE havadurumuuu... haftaya fuarın son gününe kadar haaaarikaaa görünüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------
Aslında, bu aracın bord bilgisayarına eklenebilinir bir özellik. Telefonu kulaklığida bord bilgisayarına bağlar, sesli hız ''göstergesinden'' dostum, 10km sonra benzinin bitecek böyle gazlarsan, diyen bord bilgisayara kadar.
Kendin yap, kendinle övün, millet.
Kimsenin umrunda değil bunlar. Doktor olduğum için konuyla ilgili uzmanlık alanı arkadaşlarımdan bu konuyu duyuyor ve sık sık buraya yazıyorum. Ama artık vatandaş az paraya çok köfte almak derdinde köftenin içindekiyle çok ilgilenmiyorlar. Maalesef ucuz bluetooth cihazları sürekli beyne en yakın yerde çalıştığı için sağlığı kötü derece etkiliyor. Konu çok net aslında. Bu iş kaska monta eldivene benzemiyor. Ya fcc ıc numarası gerçekte olan mevcut markalardan tercih edilmeli yada hiçbir şekilde bu ürünler kulanılmamalı. Umarım bu konuyla ilgili bir yasa çıkar, gerçi tavsiye edilen ürünlere internet üzerinden bakıyorumda en basiti avrupaya uygun CE belgeleri bile mevcut değil.
Son düzenleme: