Bir Honda innova motorunun şerhi

İngiliz discovery bilimsel televizyonu; hondanın cub modelini dünyanın en iyi motoru seçti.. tam 9 motoru eledi ve bunların içinde vespa lx150 ve ducati racing gibi motorlar var!!!

Son düzenleme:
dostum sana şöyle söyliyim 1,5 ve 7. maddeleri motoru alırken görmüş olman gerekirdi bu motorun tarzı bu herhangi bir sorun değil bence.. 2-3-4 bu maddelerde yazdığın sorunlarda sağlam bir lastikle çözülür diye düşünüyorum..ayrıca her motorun bir viraj limiti vardır bendede dylan150 var ben 7 senedir motor kullanıyorum yani yeteri kadar tecrübem var ve motorun üstündede pirelli lastikler var buna rağmen virajlarda biyerden sonra hafif kayma yapabiliyo yada aşırı sert frende kilitliyor..6 ve 7 bunları kullanmadığım için bişey söyliyemem ama bence fazla titiz bir insansın çok küçük sorunlar bunlar kafana takmana değmez..muadili modellerde benzer yada daha fazla sorunlar yaşıyordur bunuda bil %100 sorunsuz bir motor olcağını sanmam..sana kazasız belasız nice kilometreler dilerim ben..:)

teşekkürler ama lastik konusunda honda sadece avrupa yollarını düşünmüş galiba. bide şu kahrolası CE standartları olmasa hiç itirazım olmaz

teşekkürler ama lastik konusunda honda sadece avrupa yollarını düşünmüş galiba. bide şu kahrolası CE standartları olmasa hiç itirazım olmaz

yav ne yaptın sen sokmuşun bizim motoru yerin dibine ama lastikler ve plastik aksam cızırdamasına katılıyorum aynen öle tıkırtı ve cızırtı çok fazla

ben o yerlere sigara kağıdıyla hallettim. birde motoru aldığım eleman susturucuyla oynamış, motor durduğu yerde bile sipbopların vurmasını koltukta hissediyorum, yani susturmuyor. nasıl düzelteceğiz bu egzostu acaba? içindeki boruyu içeri doğru itelemiş tok ses çıksın diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar