Bir Harley'e sahip olmak

Afedersin arkadasım ama eşşek olunca semer vuran cok oluyor.
Belki agır oldu ama kelimesi kelimesine açıklaması budur...

::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn

bu hayatın her alanında gecerli bugun ulkece cektigimiz sıkıntıların temelindede bu yatıyo

Bugünler iyi günlerimiz arkadaşlar. Müjdeler olsun ek taşıtlar vergisi yolda::angry2::.

Dünyanın en yüksek vergilerini ödeyen millet olarak (benzinde zaten dünya lideriyiz), devletin bu politikasını "Yasal haraç" olarak nitelendiriyorum ben. Çok da yanılmıyorum sanırım?
Sadece geri kalmış 3. dünya ülkelerinde rastlanan bu politikayı da şiddetle kınıyorum. Yazık..

ddh

geçen bir televizyon kanalında izledim amerikada benzin fiyatlarını gösterdiler galonu 3 dolar şaşırdım yani (1 galon= 4 litre ) yani adamlar bizim 4 de 1 miz kadar benzini fiyatı ödüyorlar çok az zam gelmiş herkes kızıyor şaşırdım valla..

Motosikleti
Forza 250
IMF, dünyada en pahalı benzinin ve en fazla akaryakıt vergisinin Türkiye'de olduğunu açıkladı. Raporda, benzinin bir galonunda iki dolarlık maliyete karşılık beş dolar vergi alındığı ifade edildi.

Amerika Birleşik Devletleri'nde ise benzinin galonu yaklaşık 2.3 dolara satılırken, bunun 30 sent'lik bölümünü vergi oluşturuyor. Dünyanın en ucuz akaryakıtının satıldığı petrol üreticisi Venezüella'da ise bir galon benzinin fiyatı sadece 50 sent.

Gelde isyan etme. :salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar