Bir Hanımefendinin Kask Takma Stili...(VİDEO)

007

Metehan kardeşim, bende prodüksiyon yaptığım için biliyorum. Mankenler genelde anlama özürlüdürler, sözüm meclisten dışarı ama gerçekten bu videodaki gibi yani...:queen:

birisi sana yillarca salakmişsin gibi davransa, sen de kendini salak sanırsın ve oyle davranırsın.
yok mu yahu aramizda bir psikolog??????????????????
ben de bir egitimci olarak biliyorum ki, zihinsel fonksiyonlarini saglikli bir sekilde yerine getirebilen hickimseye "salak" yapistirmasi yapmamalisin. degildir cunku.. mankenler gibi.. playboy erkekleri de salak degil. "body" ci erkekler de..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Top sende 007 :queen: şimdi damlar

Ben kaçar, Uykum geldi, Rüyamda evire çevire ki kadın döveyim:cherry: (ne de düzgün dişlerim varmış)

-----------------------------Edit--------------------

Yine geç kaldım.

Ertuğrul_Öz' Alıntı:
Top sende 007 :queen: şimdi damlar

Ben kaçar, Uykum geldi, Rüyamda evire çevire ki kadın döveyim:cherry: (ne de düzgün dişlerim varmış)

-----------------------------Edit--------------------

Yine geç kaldım.

sen guluyosun.

.............

007

cezerye' Alıntı:
birisi sana yillarca salakmişsin gibi davransa, sen de kendini salak sanırsın ve oyle davranırsın.
yok mu yahu aramizda bir psikolog??????????????????
ben de bir egitimci olarak biliyorum ki, zihinsel fonksiyonlarini saglikli bir sekilde yerine getirebilen hickimseye "salak" yapistirmasi yapmamalisin. degildir cunku.. mankenler gibi.. playboy erkekleri de salak degil. "body" ci erkekler de..

:queen: :queen: :queen:

007' Alıntı:
Metehan kardeşim, bende prodüksiyon yaptığım için biliyorum. Mankenler genelde anlama özürlüdürler, sözüm meclisten dışarı ama gerçekten bu videodaki gibi yani...:queen:

dostum bir gün tanışalım...:rendeer:

yahu işte bu komik...teşekkürler...

bir kısım medya pardon bir kısım arkadaş bizi bayan düşmanı ve kadınları küçümsediğimizi falan zannetmesinler...o kadar zavallı ve eğitimsiz tipler değiliz...burda belli seviyede bir espritüel ortam var...anlayış ve hoşgörü lütfen...

Bir tane daha [bu arkadaş da kadın, neyazik ki bayan arkadaşlar bana kızmayın ama öyle...]

İsterseniz daha var...

ya hep bayanlarmı hata yapar...bende bazen Dünyanın en aptal insanı olabiliyorum bu hayatta...anlatsam roman olur...ama bu bir fenomen olmuş...kadınların duygusal zekaları fazla olduğu için...ve bazı kadınlar yüksek paranoya sahibi olduğu için acaba "bana mı bakıyor bu kainat" psikolojisiyle böyle aptallıklar yapılması olasıdır...erkeğim akıllıyım kadınım akıllıyım diye bir tez yok...hepimiz insanız hepimizin artıları eksileri var...hepimiz bazen akıllıyız bazen aptalız...kimse mükemmel değildir...

mete_han' Alıntı:
ya hep bayanlarmı hata yapar...bende bazen Dünyanın en aptal insanı olabiliyorum bu hayatta...anlatsam roman olur...ama bu bir fenomen olmuş...kadınların duygusal zekaları fazla olduğu için...ve bazı kadınlar yüksek paranoya sahibi olduğu için acaba "bana mı bakıyor bu kainat" psikolojisiyle böyle aptallıklar yapılması olasıdır...erkeğim akıllıyım kadınım akıllıyım diye bir tez yok...hepimiz insanız hepimizin artıları eksileri var...hepimiz bazen akıllıyız bazen aptalız...kimse mükemmel değildir...
Hay ağzına sağlık... Ben ilk araba ile kazamı araç harekatliyken sağ tarafa uzanıp camı açamak için eğildiğimde, benle birlikte direksiyonu da sağa çevirince kaldırıma çıkarak yapmıştım, artık siz hesap edin...

fraktal dostum bu yazı sana değildi...paranoyak bazı arkadaşlar var..."çok ayıp...cısss...kaka...kötü şeyler bunlar".. gibi tepkiler veren sığ düşüncelere yazdım...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar