- Konu Yazar
Az once okudugum haber sitelerinde ( site ismi ve detay vermiyorum konu baska yonlere kaymasin diye ) guvenlik gucleri operasyon duzenlemis ve ahirda 14 terorist gizlendigini ogrenip etrafini sarmis, sag ele gecirilen teroristin ifadesine gore askerlerin teslim ol cagrisina icerdeki teroristler olumlu bakmis ve teslim olmak istemis, ama sozde eyalet koordinatoru diger teroristleri silahla tehdit edip teslim olani vururum demis ve uzerlerindeki el bombalarini patlatmalarini ve teslim olmamalarini soylemis, onlarda patlatmis, bu sag kurtulan ise el bombasinin pimini cekmis ve geri kacip kurtulmus, benim konum olay degil de silahla tehdit edip 14kisiyi korkut olumle ve hepsine uzerlerindeki el bombalarini patlatmalarini soyle, onlarda olumden korkup bunu yapsinlar, hani eskiden ninja filmleri vardi patlatip kaybolmak icin, oyle olsa neyse de bu sanki devekusunun dusmandan kacmak icin kafasini kuma gommesi gibi, haber mi carpitiliyor, yoksa bunlar bu kadar mi cahil kor anlamadim, mantigin da bir siniri var sanirim