- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün eyüpe giden yolda e5 üzeri emniyet şeridinde bekleyen choper marka bir motosikletin zinciri yolda kopmuş .
allahtan eşi farketmiş yoksa çok feci olabilirdi allah korudu.
Bende nasıl yardım edebilirim diye sordum arkadaşa... ardından 2 motosiklet süren arkadaş daha geldi yardıma helal olsun :cat:
ben anlatmayayım gerisini videomda izleyebilirsiniz.
sesler rüzgardan ve araç seslerinden pek anlaşılmıyor. o yüzden hoporleri açınız.
13. dakikanın 11 .ci saniyesinde adama soldan dur işareti yapmama rağmen elimle kolumla
r: her iki motosikletin 4 lüleri açık olmasına rağmen ,.........
gerisini siz tamamlayın ben bişey demiyorum.
Bu arada o 2 km lik yol bana 20 km gibi geldi.
not: video hd dir.
not2: benim artçıda mal gibi izliyor ulan artçısın madem bana yardımcı ol arkamızı koru uyarı yapsana .
halatı lastiğe bağlamasını biliyon :cherry::cherry: ölümümüze neden olacak :sunny:
not3: yanlış anlaşılmasın 600 ve üzeri racing motosiklet olsaydı eğer o kubanın yerinde , sanırım durmazdım. çünkü herkese yardım edilmez bu devirde. (racing lere ve sürücülerinin yüzde 90 ınına kılım arkadaş)
ekstra not: sözüm mt ailesinden ve meclisten dışarıdır.)
bonus not: good luck astalavista bebeğim :rendeer::rendeer::rendeer:
allahtan eşi farketmiş yoksa çok feci olabilirdi allah korudu.
Bende nasıl yardım edebilirim diye sordum arkadaşa... ardından 2 motosiklet süren arkadaş daha geldi yardıma helal olsun :cat:
ben anlatmayayım gerisini videomda izleyebilirsiniz.
sesler rüzgardan ve araç seslerinden pek anlaşılmıyor. o yüzden hoporleri açınız.
13. dakikanın 11 .ci saniyesinde adama soldan dur işareti yapmama rağmen elimle kolumla
gerisini siz tamamlayın ben bişey demiyorum.
Bu arada o 2 km lik yol bana 20 km gibi geldi.
not: video hd dir.
not2: benim artçıda mal gibi izliyor ulan artçısın madem bana yardımcı ol arkamızı koru uyarı yapsana .
halatı lastiğe bağlamasını biliyon :cherry::cherry: ölümümüze neden olacak :sunny:
not3: yanlış anlaşılmasın 600 ve üzeri racing motosiklet olsaydı eğer o kubanın yerinde , sanırım durmazdım. çünkü herkese yardım edilmez bu devirde. (racing lere ve sürücülerinin yüzde 90 ınına kılım arkadaş)
ekstra not: sözüm mt ailesinden ve meclisten dışarıdır.)
bonus not: good luck astalavista bebeğim :rendeer::rendeer::rendeer: