Bir Gs binicisi kolay yetişmiyor eyyy alamanya

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Kredi çekip alasım geldi şimdi. İşte ihtiyacım olan marketing. Sell 2023 V Strom 650 xt.. :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Şaka maka herifin oğlu ciddi ciddi yere dik tutuyor motoru. Arkaya devirse altında kalsa sümük olur o asfaltta. Nasıl bi cesaret, nasıl bi ebeveynlikse artık... Yetenekli zibidiler valla.

F54

videodaki gs lerin bile abs si arızalı ;)
sonra vay efendim bmw nin frenleri zontes'ten iyi diye atıp tutarlar:LOL: hani nerde

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Brezilya halkı bence Gs'in şanını arttırıyor. Bizde gözlemeci motoru denilen naneyle adamlar şov yapıyor. Bence bu terlikli kırtoları gördükten sonra kendimize esas şu soruyu sormalıyız; "biz neden yapamıyoruz?"

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Brezilya halkı bence Gs'in şanını arttırıyor. Bizde gözlemeci motoru denilen naneyle adamlar şov yapıyor. Bence bu terlikli kırtoları gördükten sonra kendimize esas şu soruyu sormalıyız; "biz neden yapamıyoruz?"

Yüksek fiyat, yedek parça sıkıntısı, usta sorunu, vs vs... Teker yapmaya yemiyor mesela benim, olurda düşersem bana bir şey olur, hadi bana olmadı motora olur sonra 10'binlerce TL masraf ve +30 gün bekleme süresi :/

Coğrafya kaderdir diyip konuyu kapatabiliriz :p

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Yüksek fiyat, yedek parça sıkıntısı, usta sorunu, vs vs... Teker yapmaya yemiyor mesela benim, olurda düşersem bana bir şey olur, hadi bana olmadı motora olur sonra 10'binlerce TL masraf ve +30 gün bekleme süresi :/

Coğrafya kaderdir diyip konuyu kapatabiliriz :p
Boşver Gs'i de aman şu Ninja 650'nin yağını düzenli kontrol et

• Beğen
Tepkiler: Ged

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar