bir görülmezlik hikayesi(ucuz atlatılmış bir kaza)

bu olay bir arkadaşımın başından geçti.yaşadığı kazanın pek çok faktörü olabilir ama iki şey var ki insan ancak bu kadar olur diyor.
ankara yıba çarışısının önü.sanayiden gelen yolun ulus trafiğine dik kestiği ışıklar.arkadaş lamba kendine yeşil yanınca sola yolun karşı şeridine dönüyor.sakince giderken dikiz aynasında bir anda kırmızıda durmayan tam gaz bir minibüs ilişiyor.adamda hiç fırsat vermeğe niyet yok.arkadaş az gaz verip arkadan vurmasın diyince bir anda bir araç boyu mesafeden önüne park halindeki bir otomobil fırlıyor.tabi arkadaş arkadan vurunca haksız düşeceğini bildiğinden frenlere asılıyor(öne biraz fazla tabii.)motoru kaydırıp yan yatıyor.
allahtan kırık ezik felan yok.sadece dizde dizlik olmadığından biraz çizikle ve bir dirsekte çok hafif çizikle ucuz atlattı.
yerden kalkması fazla sürmüyor.doğrulduğunda ortada ne minibüs var nede önüne kıran otomobil.
gelde şimdi bu şehirde bu öküzlerle beraber yaşa.....................

Son düzenleme:
Yaw geçmiş olsun bendede öle bişi oldu babamla ikimiz azdaha gidiyoduk adamlar hiç kimseyi düşünmüyolar kendilerinden başka(tabi ki bazı sürücüler)

Ankarda çok öküz var be nasıl yapcaz istanbulda yine her yerde motor var insanlar birinde olmasa birinde dikkat ediyor gibi davranır en azından ama ankara öle değil
rodaj safhasındayım 50 60 geçmemem lazım 3 şeritli yolda arkamda kamyon en sağdan gidiyorum herif paso kornaya basıyor acemidirde yavaş gidiyordur yada makinada bi sorun var falan diye bile düşünmüyo mecburen gazladım koptum öküzden
2senede bir ehliyet sınavı tekrar olacak diye bişey vardı keşke başlasa belki biraz uyanır millet

Adam Kırmızı da sol şeritte durdu, yol hafif bir trafik ile akıyor, ben de durmak için frenlemedeyim, tam yanına geliyordum arkadan Annesi inmez mi:silent:
Teyzeye çarpmamak için kendimi sağ yandaki arabaya vurdum. diz gitti, motoru boşver. işin fenası, arabadan inen Yarma oğul, bastı sin-kaf ı:silent: Teyzeyi kurtardım diye sevinirken zati pamuk ipliğine bağlı sinirlerim boşaldı resmen. Yiyecektim Yarmayı. O ara Teyze yalvar yakar, amman kavga etmeyin olm falan diye.
Sonuç çok enteresan. Teyze arabaya geri pindi, yeşil yandı ve gittiler:silent: Ben ve yaralı bir balina gibi yatan motor ayazda öyle ayakta kalakaldık:pale: Herkes çık çık yaptı

ben ne yazıkki atlatamadım bu gün yolumda normal süratte giderken önüme pat diye çıkan salak bir bayana sürücücüye çarptım 100 de 100 haklıyken haksız oldum ehliyetim olmadığı için umarım bir gün biz motorcularada gereken saygıyı gösterirler.motorda 1 milyalık hasar var yani gitti benim al aslanım...

Mersin İl Temsilcisi
abi yaa, öküze değil, öküze ehliyet verene kızacan...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok geçmiş olsun , uzanların boğası gibi kesip kavurma yapmak lazım da olmuyor işte :p

lütfen öküz demeyin bunlar henüz evrimini tamamlamamış yaratıklar görüntü insan ama beyin evrimi tamamlanmamış

gecmıs olsun olay büyümeden bitmiş işte polis gelse başın ağrıyacak hesap verecen:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar