Bir Genç Motosiklet Sever Daha Aranızda !!!

evet,ben de sabırsızlıkla DORADO konusunun açılmasını bekliyordum :) Şimdi müsaadenizle tartışma ortamını başlatıyorum.Öncelikle dorado dan vazgeç diyen arkadaşlara sormak istiyorum:

-Niçin Dorado almamalıyım? Lütfen bana sadece ÇİN MALI olduğu için demeyin,çünkü her konuda satın aldığım şeylerin %80i çin malı ve çinde gayet kaliteli ürünler de yapılıyor.O yüzden somut şeyler söyleyerek açıklarsanız sevinirim.Tartışmanın ilerleyen kısımlarında niçin satın almaktan korkmadığımı açıklayacağım.
(NOT: LÜTFEN somut açıklama yapamayacak arkadaşlar ileti kirliliği yapmasın)

hoca tartişmayi birakta satilik olan innovanin öelliklerini yaz hele:p kaç model kaç binde aksesuar varmi ne renk bi belirt dimi belki alacak biri olur teşekkrler

Dorado'yu pek bilmiyorum.İleti kirliliği yapmayayım:)
Hoşgeldin, sefalar getirdin:rendeer:

tabi,hemen yazayım:

2005 model 2100km de sadece yazları kullandığım,kışın kapalı garajda bekleyen gri renkli,kappa çantalı motor. Fiyat olarak da 2250ytl istiyorum

Bu arada tartışma için karşı taraf bekliyorum :)

Hoşbulduk!!!

evet,ben de sabırsızlıkla DORADO konusunun açılmasını bekliyordum :) Şimdi müsaadenizle tartışma ortamını başlatıyorum.Öncelikle dorado dan vazgeç diyen arkadaşlara sormak istiyorum:

-Niçin Dorado almamalıyım? Lütfen bana sadece ÇİN MALI olduğu için demeyin,çünkü her konuda satın aldığım şeylerin %80i çin malı ve çinde gayet kaliteli ürünler de yapılıyor.O yüzden somut şeyler söyleyerek açıklarsanız sevinirim.Tartışmanın ilerleyen kısımlarında niçin satın almaktan korkmadığımı açıklayacağım.
(NOT: LÜTFEN somut açıklama yapamayacak arkadaşlar ileti kirliliği yapmasın)

Evet hala taraf bekliyorum arkadaşlar,yok mu karşı çıkan :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar