Bir Garip Kaza -Ahmet Şahin-

emniyet şeridinde hızlı gidiyor ne diyek geçmiş olsun

neresi ilginç ki bu kazanın ?
Emniyet şeridinde babasının malı gibi gaz açan herkesin başına gelebilecek bir son.
şükür ki ucuz atlatmış.

Tamamen dalgınlıktan yapılmış, normalde yapılmayacak bir kaza. Herhalde son anda arabalar var diye, sola kırmaktan korktu,

Motor sürücüsü yol ayrımında son anda geçiş yapmış ve emniyet şeridine girmiş, büyük ihtimal aynadan arkadan gelen var mı diye bakarken, ön taraf bakışını kaybetmiş, öndeki araç da emniyet şeridinde sapağı kaçırdığı için geri geri geliyordu, kaza kaçınılmaz bence motor kadar araç da suçlu, dikkatli bakarsanız aracın geri vites lambası yanıyordu.

Bu arada debriyı çekince motor hızlanmazmı ya debriyajı niye çekiyorlar panik frende?

Üzüldüm..daha cevap veriyim diye çabalıyor,Özür diliyor dikkat ederseniz.yanlış bir hareket tabi çok hızlı kontrolsüz bir şekilde giriyor ama bu kader aslında o anda,o siyah araba orada hiç olmayabilirdi.motorsikletçiye bir uyarı bence bir dahakine ayağa kalkamayabilir.

Geçmiş olsun ama 2 tarafta ne kadar duyarlı böle olunması lazım

Öncelikle geçmiş olsun, şimdi panik fren muhabbetine girmeyelim 2 farklı ekol var biri japon biri İngiliz ekolü, birinde ani frenlemede debriyaj çekilirken diğerinde çekilmez, bana göre acil frende debriyaj çekilir mesafeyi kısaltıyor çünkü, bununla ilgili videolar mevcut. Bu videodaki arkadaşsa tamamen acemilikten yapmış kazayı dikkat ederseniz çarpmadan önce debriyajı çekmiş ama gaza sonuna kadar asılmış, tecrübe lazım...

Selamlar, bilmediğimden öğrenmek amaçlı soruyorum debriyaj çekince motordan ayrıldığından tekerler daha hızlı dönmez mi? Araba da bu şekilde en azından ama motorda bilmiyorum debriyaj nasıl kısaltıyor mesafeyi onu çözemedim

Öncelikle geçmiş olsun, şimdi panik fren muhabbetine girmeyelim 2 farklı ekol var biri japon biri İngiliz ekolü, birinde ani frenlemede debriyaj çekilirken diğerinde çekilmez, bana göre acil frende debriyaj çekilir mesafeyi kısaltıyor çünkü, bununla ilgili videolar mevcut. Bu videodaki arkadaşsa tamamen acemilikten yapmış kazayı dikkat ederseniz çarpmadan önce debriyajı çekmiş ama gaza sonuna kadar asılmış, tecrübe lazım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar