Bir garip çevirme

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Abi gerçi bu genç kardeşimiz de sen, ben gibi değil. Deli dolu oğlan, zamanında polisle başının belaya girip yargılanmışlığı da var. Hani yapar, sen ben yapamayız, o yapar. Bu nedenle başı daha fazla belaya girmesin diye dedim ben.
polisle başım belaya girip yargılanmışlığım yok anayasada Herkes önceden izin almadan silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir yazarken kocaeli valisi izin vermemişmiş ben doğduğum anda bu devletle bi anlaşma imzaladım ben nasıl buna uyuyorsam devlet de uyacak aksinize konu hakkım olunca kimseye eyvallahım olmaz polis vali cumhurbaşkanı padişah tanımam

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
polisle başım belaya girip yargılanmışlığım yok anayasada Herkes önceden izin almadan silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir yazarken kocaeli valisi izin vermemişmiş ben doğduğum anda bu devletle bi anlaşma imzaladım ben nasıl buna uyuyorsam devlet de uyacak aksinize konu hakkım olunca kimseye eyvallahım olmaz polis vali cumhurbaşkanı padişah tanımam
Yaşlılık işte kardeş, hafıza da eskisi gibi değil. Sen dua et senin olayı bu şekilde hatırlamışım. Seneye bu zamanlar konuşsak kesin "bu çocuğun geçmişte adam vurmuşluğu, 5 sene hapis yatmışlığı var" derim.

sampsonte kardeşş öyle her önüne gelen haber vermeden toplantı ve yürüyüş yapamaz mesleğim uzunyol 3.cü açıkdenız kaptanıyım, dünyada limanı ve denizi olan ülkelerden %70 ini işim gereği tanırım ve bilirim öyle senin dediğin gibi bir ülke varsa belkide bizim gemi o limana yük almamıştır,Muz Cumhuriyetinde bile (DUMANLA) haber verirler, bu yorumunuzu bir İRONİ olarak tanımlamak umarım hiçte yanlış olmaz .
samsonte

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
sampsonte kardeşş öyle her önüne gelen haber vermeden toplantı ve yürüyüş yapamaz mesleğim uzunyol 3.cü açıkdenız kaptanıyım, dünyada limanı ve denizi olan ülkelerden %70 ini işim gereği tanırım ve bilirim öyle senin dediğin gibi bir ülke varsa belkide bizim gemi o limana yük almamıştır,Muz Cumhuriyetinde bile (DUMANLA) haber verirler, bu yorumunuzu bir İRONİ olarak tanımlamak umarım hiçte yanlış olmaz .
samsonte
bu cümleyi okuduğum zamana üzülüyorum https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?MevzuatNo=2709&MevzuatTur=1&MevzuatTertip=5

Motosikleti
D400
samsonte

48 saat öncesinde valiliğe bildiri vermek gerekiyor bu zorunlu.
izin almak gerekmiyor.

Fakat; burada eğer mevcut partinin bakış açısına ters bir şey yapıyorsan bildirsen de izin de copu yersin.

Yaşlılık işte kardeş, hafıza da eskisi gibi değil. Sen dua et senin olayı bu şekilde hatırlamışım. Seneye bu zamanlar konuşsak kesin "bu çocuğun geçmişte adam vurmuşluğu, 5 sene hapis yatmışlığı var" derim.

Delikanlı iyi yardırıyor, daha adamına denk gelmemiş ya da haberi yok, götürecekler merkeze.

Anayasaymış? İmam osurursa, cemaat ne yaparmış biliyor musun ?

Doğduğunda anlaşma imzalamış mış, bu ülkede beşik kertmesi var, haberi yok, Kertmede biri kertiyor, diğeri kertiliyor. O yüzden fazla uçmamak lazım.

Bunlar hep Amerigan filmleri izlemekten. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
samsonte
Senin aylık mayışla kaç tane hayabusa,gs çekiliyor 😃

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
.... mesleğim uzunyol 3.cü açıkdenız kaptanıyım, dünyada limanı ve denizi olan ülkelerden %70 ini işim gereği tanırım ....
Ben de uzakyol vardiya zabitiyim, hiç yoksa ünvanımı doğru yazabiliyorum. Bi kokular geliyor ama dur bakalım, çözülür o da yakında.. Pruvamdasın bro, echona ACQ attım...
Senin aylık mayışla kaç tane hayabusa,gs çekiliyor 😃
Kontrat başına 1 tane 1300 ADV çekebiliyoruz. :) Aksesuarlı dersen de fazladan 1-2 ay fazla kalıyoruz tabi, Denali farlar biraz zamlanmış ne yazık ki. :ROFLMAO:

Vaaay... Erkeğe bak :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Polise ''Sana ne ? '' diyecek :ROFLMAO::ROFLMAO:

Birkan sen ne diyorsun bu duruma ?... ;)
Abi 14 sene oldu ben sanane lafı duymadım.
Sen benim kim olduğumu biliyor musun vardı onu da kaldırdık.
Atarlı gençler oluyor onlar da atarı böyle bir uzaktan bakıp kime yapsak diye düşünüyorlar 3 harfli görünce abi sizin işte zora dönüyorlar.

Bu kardeş atarlı var sıkıntısı çok belli isyankar bayraklar açık.
2 3 gün takılsa benimle 4.gün 40 tane ceza yazdırır.
Sesini duyurmak istiyor hakkıdır.
Genel olarak toplumsal olaylar her zaman tehlikeli herkes sesini duyursun ama her izin de o kadar çok ihbar oluyor ki hakkını aramaya eylem yapmaya çalışanların arasına girip provoke edecek bir ton yapılanma var.
Devlet memurluğunu rahat görüyorlar ceza yazılmasa maaş ödenmeyecek tarzı bir şey dedi bu gün.
Ne iş yapıyor söylesin çok merak ettim.
Çok istiyorsa okusun devlet memuru olsun.
Öğretmen olsun , hakim olsun , savcı olsun sistem kötü değiştirmeye çalışsın.
Bizi birilerinden taraf olmadık diye 1 gecede Ağrıya yerleştirdiklerini bilirim.
2014 ,2016 arası hendek olayları 23 ve 25 yaşlarım da bir çok arkadaşımı şehit verdim yaşıtlarım gezip tozuyor neden ben bu işi yapıyorum demedim kendim istedim.
Şimdi bu gençlere göre sadece maaşım onun ödediği senin ödediğin vergi ceza.

:D
Şimdikiler askere gitmiyor bir şeyler için uğraşmıyor ama hepsi klavye de muhteşem erkekler.
Sorsan o da saçma geliyor.
O yüzden ben saldım bazı şeyleri her şeyin en iyisini bunlar biliyor.
Büyüklerine saygı bile yok alt tarafı site forum deyip geçen küfürlü konuşan tipler.
Bir gün bana denk gelirse sanane diyebilir ama egosu tatmin olsun :)

Meslekten emekli olalı 17 sene oldu, ünvanımı yazarken uzakyol vardiya zabiti yazmamamın nedeni Camiamızdaki arkadaşların bu ünvanın ne manaya geldiğini bilemeyeceklerini düşündüğüm için yazdım, çünki ZABİT kelimesi Osmanlıca bir kelime olup ordudaki subaylara ZABİT denirdi.,TÜRK DİL KURUMU sözlüğünde bu şekilde tabir edilir, ayrıca halen gemicilik ve denizcilik dilimizde halen geçerli olan gemiadamı ünvanları mevcuttur; Çarkçıbaşı, Lostromo,Kamarot,çımacı gibi hala kullanıldığını tahmin ediyorum ,Sayın DPFTA adlı arkadaşımız da bu tabirlerin kullanıldığını mutlaka biliyordur, selametle,

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Meslekten emekli olalı 17 sene oldu, ünvanımı yazarken uzakyol vardiya zabiti yazmamamın nedeni Camiamızdaki arkadaşların bu ünvanın ne manaya geldiğini bilemeyeceklerini düşündüğüm için yazdım, çünki ZABİT kelimesi Osmanlıca bir kelime olup ordudaki subaylara ZABİT denirdi.,TÜRK DİL KURUMU sözlüğünde bu şekilde tabir edilir, ayrıca halen gemicilik ve denizcilik dilimizde halen geçerli olan gemiadamı ünvanları mevcuttur; Çarkçıbaşı, Lostromo,Kamarot,çımacı gibi hala kullanıldığını tahmin ediyorum ,Sayın DPFTA adlı arkadaşımız da bu tabirlerin kullanıldığını mutlaka biliyordur, selametle,
DPFTA adlı arkadaşınız bu ünvanların, kademelerin ve kalanlarının tamamına hakimdir.

Genelde karadaki aykırı ortamlarda kendimizi tanıtırken de "3.-4. Kaptan'ım" ya da "Gemi Kaptanıyım" gibi söylüyoruz. Bu söylemle, bizim gibi camiadan insanlarda kolayca net anlaşılıyor zaten kimin ne olduğunu. Karşı tarafa bu kadar hazır bilgi sunmaya gerek yok ki, bir tümceyi seçip sağ klik>Google'da ara dediğinizde yeteri kadar kaynak açıklıyor arattığınızı.
Emekliliğinizin tadını çıkarın. Üstteki mesajda ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Selametler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
DPFTA adlı arkadaşınız bu ünvanların, kademelerin ve kalanlarının tamamına hakimdir.

Genelde karadaki aykırı ortamlarda kendimizi tanıtırken de "3.-4. Kaptan'ım" ya da "Gemi Kaptanıyım" gibi söylüyoruz. Bu söylemle, bizim gibi camiadan insanlarda kolayca net anlaşılıyor zaten kimin ne olduğunu. Karşı tarafa bu kadar hazır bilgi sunmaya gerek yok ki, bir tümceyi seçip sağ klik>Google'da ara dediğinizde yeteri kadar kaynak açıklıyor arattığınızı.
Emekliliğinizin tadını çıkarın. Üstteki mesajda ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Selametler.
Süvari deseniz iyice kafalar karışacak 🤣 💦

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Arkadaşlar "her şeyi kabullenin, sineye çekin" demem, hakkınız neyse sonuna kadar savunun ama..

Amerikan filmlerindeki gibi polise "sana ne?" , "senin maaşın benim vergilerimden geliyor dostum" , "shut the fuck up bro" falan demeyin, ensenize küsküyü yersiniz.
SYM ile geldih civata mı sandığnızz? Goreceez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar