Bir garip çevirme

Motosikleti
Triumph Trident 660
Cumartesi akşamı 15temmuz- zincirlikuyu zorlu centerın ordan levente bağlancaktım çevirme varmış polisi görünce yavaşladım kafamı sallayıp geçtim gectikten sonra dur dedi iyi ki duydum duymasam mokokoydu,
Ehliyeti vermek için cüzdanımı nereye koydum diye ellerimi bedenimde gezdiriyordum
Polis:nereye gidiyorsun
Ben:şirintepeye gidiyorum
Polis:napacaksın orada
Ben:eek:rada yasıyorum
Polis:ne is yapıyorsun
Ben:montajcıyım
Polis: whatsap grubun ,fotoğraflar var mı onları göster yaptığın işe dair bunu kanıt göster.
Ben:afalladım ama galeriye girdim gösterdim.
Polis:bu kim(artçımı göstererek)
Ben:kardeşim
Polis:öz mü
Ben:evet
Polis:tamam git
İyi akşamlar dileyip yol aldım böyle sorular sorunca kendimi suçluymuş gibi hissettim normalde kimlik isteyip gönderiyorlardı. Bu da böyle bir anımdır.

Motosikleti
D400
Bu olay zaten yürürlüğe girmemiş miydi? (Martı için konuşuyorum.)

Martı olayını hiçbir şekilde anlayamıyorum.

taksicilerin çağırıp dövme olayı zaten şerefsizlik

Onların başındaki oguz mudur nedir sürekli miting yapıyor, binlerce katılım var. Artık yasal diyor kazandık diyor.

Fakat sosyal medyada da sürekli polislerin martıya ceza yazma ya da aracın bağlanma videoları paylaşılıyor.

Şimdi bana ikinci taraf insanlar tercih etmesin diye kurgu gibi geliyordu fakat dün arkadaş martı sadece nakit elden calısıyor diyince de "acaba ortada başka bi iş mi var" gibisinden şeyler düştü aklıma.

uber/yandexgo kullanıyorum bende emin olamadıgım için:

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Martı olayını hiçbir şekilde anlayamıyorum.

taksicilerin çağırıp dövme olayı zaten şerefsizlik

Onların başındaki oguz mudur nedir sürekli miting yapıyor, binlerce katılım var. Artık yasal diyor kazandık diyor.

Fakat sosyal medyada da sürekli polislerin martıya ceza yazma ya da aracın bağlanma videoları paylaşılıyor.

Şimdi bana ikinci taraf insanlar tercih etmesin diye kurgu gibi geliyordu fakat dün arkadaş martı sadece nakit elden calısıyor diyince de "acaba ortada başka bi iş mi var" gibisinden şeyler düştü aklıma.

uber/yandexgo kullanıyorum bende emin olamadıgım için:

Ülke iyice Osmanlıya döndü. Kimse yenilik / üretim yapma derdinde değil, bir yerde suyun başını tutsun sonsuza kadar oradan nemalansın derdinde. Asalaklar sürüsü gibi ürüyoruz başka yaptığımız bir şey yok. (Vardır da bu genelin içinde kaybolup gidiyor...) :(

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Ülke iyice Osmanlıya döndü. Kimse yenilik / üretim yapma derdinde değil, bir yerde suyun başını tutsun sonsuza kadar oradan nemalansın derdinde. Asalaklar sürüsü gibi ürüyoruz başka yaptığımız bir şey yok. (Vardır da bu genelin içinde kaybolup gidiyor...) :(
doğduğumdan beri bunaklardan duyduğum bi laf var memur ol kendini kurtar diye çok normal böyle olması :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Tamam da karsı mı geleyim polise bu tarz konularla hiç münasebetim yok bilmiyorum nasıl davrancağımı yani.
anayasa vatandaşla devlet arasındaki sözleşmedir sen nasıl sözleşmeyi ihlal edersen yargılanırsın ceza alırsın devlet(ya da devlet adına muhattabın) da aynı sözleşmeye uymalı uymuyorsa yargılanmalı yani evet sana ne diyeceksin

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
doğduğumdan beri bunaklardan duyduğum bi laf var memur ol kendini kurtar diye çok normal böyle olması :)
Ben memurlara laf etmedim yalnız, onlara gelene kadar çok laf edecek kesim var. Hepimiz ortalamada böyleyiz...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anayasa vatandaşla devlet arasındaki sözleşmedir sen nasıl sözleşmeyi ihlal edersen yargılanırsın ceza alırsın devlet(ya da devlet adına muhattabın) da aynı sözleşmeye uymalı uymuyorsa yargılanmalı yani evet sana ne diyeceksin
Aynı ülkede mi yaşıyoruz acaba? 🤣 💦

Şu anda şüphe duydum...

Tamam da karsı mı geleyim polise bu tarz konularla hiç münasebetim yok bilmiyorum nasıl davrancağımı yani.

Gece yürüyüşe çıktım. Polis arabası yaklaştı ne iş yapıyorsun dedi daha lafı bitmeden işsizim dedim, gözüne far tutulmuş tavşan gibi oldu ne diyeceğini şaşırdı, bir şey demeden gitti.

Memura diklenin demiyorum, ne şekilde yaklaşırlarsa çizgiyi aşmadan sizde aynı şekilde yaklaşın. Nazik olana siz ondan daha nazik cevap verin, işin her iki taraf içinde olumlu biteceğine eminim.

Motosikleti
Ns200 15"
Bende bugün çevirildim, motosikletimi stop edip indim kaskımı ve eldiveni çıkarttım. Böyle yaklaşınca daha iyi davrandıklarını gördüm hatta 2 polis gelip hal hatır sordu.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vaaay... Erkeğe bak :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Polise ''Sana ne ? '' diyecek :ROFLMAO::ROFLMAO:

Birkan sen ne diyorsun bu duruma ?... ;)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Vaaay... Erkeğe bak :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Polise ''Sana ne ? '' diyecek :ROFLMAO::ROFLMAO:

Birkan sen ne diyorsun bu duruma ?... ;)
senin aşağılık kompleksin beni ilgilendirmiyor vatandaşın hakkı polisin sınırları var ha sen kendini aciz bi insan olarak görüyorsan senin için geçerli değil alınma

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar "her şeyi kabullenin, sineye çekin" demem, hakkınız neyse sonuna kadar savunun ama..

Amerikan filmlerindeki gibi polise "sana ne?" , "senin maaşın benim vergilerimden geliyor dostum" , "shut the fuck up bro" falan demeyin, ensenize küsküyü yersiniz.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Buna
Arkadaşlar "her şeyi kabullenin, sineye çekin" demem, hakkınız neyse sonuna kadar savunun ama..

Amerikan filmlerindeki gibi polise "sana ne?" , "senin maaşın benim vergilerimden geliyor dostum" , "shut the fuck up bro" falan demeyin, ensenize küsküyü yersiniz.
Buna verilecek en güzel cevap niteliğindeki video budur bence... :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Buna

Buna verilecek en güzel cevap niteliğindeki video budur bence... :)
Abi gerçi bu genç kardeşimiz de sen, ben gibi değil. Deli dolu oğlan, zamanında polisle başının belaya girip yargılanmışlığı da var. Hani yapar, sen ben yapamayız, o yapar. Bu nedenle başı daha fazla belaya girmesin diye dedim ben.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi gerçi bu genç kardeşimiz de sen, ben gibi değil. Deli dolu oğlan, zamanında polisle başının belaya girip yargılanmışlığı da var. Hani yapar, sen ben yapamayız, o yapar. Bu nedenle başı daha fazla belaya girmesin diye dedim ben.
Hani maymun la karga uçağa binmiş diye hikaye vardı..Hani uçmayı bilmiyosun niye totoşluk yapıyorsun la biten .... Bilirsin...
E ama yiğitlik yapıyorsan katlanacaksın dimi ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar