Allah nasip ederse inşallah 2011 yılı etkinliklerinizde yer almak dileğimle yeni sıfır motorumla katılmak isterim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------
Bir İzmir'li olarak yapmış olduğunuz bu etkinliklere,gurubunuza,birbirine sıkı sıkı bağlı olan bu güzel insanlara hayran kalmamak elde değil.Banimle ilgili olan bazı şeyleri paylaşmak istedim,çünki gurubunuzda her sınıftan her meslekten her marka motosikletden insanları barındırıyorsunuz.Çok uzun zamandır kurumsal bir şirketde çok farklı departmanlarda askari ücretle çalışan beyaz yakalılardan biriyim;1987 İzmir Çınarlı End.Mes.Lisesi/Sıhhi Tesisat Mezunuyum.Şuan Açık Öğ.Fakültesi-Halkla İlişkiler Bölümü okumaktayım,geçen yıllar içerisinde hayatda çok şeyler öğrendim öğrenirkende benden çok şeyleri alıp götürdü götürürkende bir çok şeyi kazandırdı ve en başta insan sevgii insana olan değer ve saygıyı kazandım.Neşeli hiperaktif,çok güler yüzlü bir yapım var herhalde kan gurubumdan ve Yengeç burcu olmamdan kaynaklanıyor

Yaklaşık 10 yıl öncesi aynı şirketde fabrikada geçirdiğim iş kazası sonucu sol elimde 3 parmağımı kaybettim ve işte o anda hayat benim için yeniden başladı.Elde ettiğim kazanç ve çalışma şartlarının zorluğu neticesinde bir çok işimi hayalimi ertelemek zorunda kaldım ki buna evlenip çocuk sahibi olmakda dahil.Tesadüfen başladığım ve profesyonel olarak işim haricinde hobi sanatı olan Ahşap Statik ve Dinamik Gemi modelleri yapmaktayım,bu iş için evimde odamda küçük bir atölye kurdum ve bu hayalimi gerçekleştirdikten sonrada sırada motosiklet tutkunluğum vardı.Bunu gerçekleştirebilmem için öncelikle A2 sınıfı ehliyet almam gerekiyordu Temmuz 2010 da müracaatımı yaptım,tüm sınavları başarıyla tamamlayıp ehliyeti almaya hak kazandım derken Emniyetde parmaklarım sorun teşkil etti ve resmi olarak devlet hastanesinde 2 gün süren kontrol ve tetkikler sonucu heyet raporu kararıyla ehliyetimi 6 aylık bir mücadeleden sonra almaya hak kazandım.Bunuda başarınca iş motosiklet almaya geldi; yaptığım araştırmalar sonucu bütceme en uygun olan Ramzey QM250 Chopper motosiklet aldım,nasipse Nisan 2011 de motosikletimi mağazadan teslim alacağım ve inşallah yine Allah nasip ederse bende sizlerin arasında olmaktan mutluluk ve onur duyacağım.Saygı ve Sevgilerimle
İhsan (Yaş 42) İzmir