peki bir hafta önce boğaziçi köprüsünde sağ seritte giderken üstüme Jeep i ile direksiyon kıran abla ne sebebten yapmstır bunu? Cok ilgi beklediği icin motorla birlikte kucagına oturmam içinmi? yoksa ben ilerleyen zamanlarda kendisine tehdit olurum simdiden geberteyim gitsin diyemi? Yada BECEREMEDİGİNDEN mi!!!! bakın motor alıyormussunuz hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin benim kız arkadasımda motor kullanıyor saygım sonsuz ama beceremiyorsunuz.. en azından büyük cogunlugunuz beceremiyor!!!
Peki o ablaya ne oldu biliyormusun? Beni tam refüje yapıstırmak üzereyken sol camına gelen bir yumruk darbesi ile sola kaçtı.. cünkü hava sıcak klima acık camlar kapalı müzigin sesi dipte ve elinde ayfon mesaj yazıyordu!!! insan bir özür dilemezmi? yok söylene söylene bastı gitti bizde motorumla arkasından baka kaldık!!!
saygılar..
bu yüzden kimsenin canına vede kendi canınıza kastetmeyiniz ve öncelikle gidip adam gibi eğitimini alınız..
o abla uçmuş ama istisnalar kaideyi bozmaz... bende biliyorum çoğu bayan beceremiyor bu tarz konuları sebeplerinden biri denemek ve öğrenmek için şansları olmadığı için ve diğer bir sebep bana göre bayanlarla erkeklerin farklılıklarından dolayı... daha var uzatmayacağım kısacası özgüven ve eğitimin gerektiğini biliyorum. uzun zamandır scooter ve cup kullandım. uzun yol, şehir içi arabada kullanıyorum. zengin değilim babam bana süper bir araç alamadı parayla kimseyide ezmedim. gönül ister yamaha suzuki ama anca lifana yetiyor gücümüz. ayrıca aracımın bakımını aksatmadan yapabildiğimi yapıp yapamadığımı yaptıracağım için, deli gibi gitmeyeceğim için, kurallara uymayı sevdiğim için, kendiminde kimseninde katili olmayı (allah göstermesin) düşünmediğim için böyle bir işe kalkıştım. ehliyet kursları maalesef çok yetersiz. ya özel kurumlardan ders alacaksınız yada yıllarca sırasıyla yaşanması gereken deneyimleri yaşayıp kendinizi geliştireceksiniz.