Bir Erkeğin Yıkıldığı An...

Buz hokeyi hayranı evlenme teklifi etti ve kız arkadaşı salonu terketti. New York Rangers takımının hayranları için mükemmel bir Sevgililer Günü olması gerekliydi.

http://haber.mynet.com/detay/ilginc-haberler/bir-erkegin-yikildigi-an/495580

Bir hikayemi anlatayım size...bundan yaklaşık 10 yıl önce bir kız arkadaşımı ikna edebilmek için ayağıma alçı bile yaptırmıştım...ve birde medikal değnek bile ayarlamıştım...buna rağmen iş olmadı...acırda ah vah eder kıyamaz diye düşündüm o zaman ...ne tazgahtı be...:queen:

Buz hokeyi hayranı evlenme teklifi etti ve kız arkadaşı salonu terketti. New York Rangers takımının hayranları için mükemmel bir Sevgililer Günü olması gerekliydi.

http://haber.mynet.com/detay/ilginc-haberler/bir-erkegin-yikildigi-an/495580

Bir hikayemi anlatayım size...bundan yaklaşık 10 yıl önce bir kız arkadaşımı ikna edebilmek için ayağıma alçı bile yaptırmıştım...ve birde medikal değnek bile ayarlamıştım...buna rağmen iş olmadı...acırda ah vah eder kıyamaz diye düşündüm o zaman ...ne tazgahtı be...:queen:

Adama üzüldüm.Abi sende az değilsin. :mrgreen:

skorborttan teklifte çok banal canım :)
yekten sormak lazım, romantik olacaz diye madara olmakta var.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu madara olmak korkusuyla geldik bu günlere

Yazık adamaya.. Evlenemediğine mi yansın milyonlara rezil olduğuna mı??????

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sende mi bekarsın muhterem?
bende teklif bile yok hiç, dedim hiiiç riske girmeyim neme lazım kalkar gider madara oluruz :p
yüksek karbonlu dökme demiriz biz
züğürt tesellisi yapıp bizim devrimiz geçti diye avunuyoruz :cherry:

Adama üzüldüm.Abi sende az değilsin. :mrgreen:

Ne kadar güçlü geçinirsen dik durmaya çalışırsan çalış her daim kadınlar karşısında zayıflık gösterebiliriz...

Yeliz Yeşilmen deyip geçme o bile zeki bakın kocasıyla arasındaki uyuma...:)

bu gene iyiyimiş bi tanesi nba de sahanın ortasına indirip ediyo kızın salonu bi terk edişi varki adamın halini göresiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar