Bir endurocu daha :)

Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
121
Herkese merhabalar, sabaha karşı bulduğum bu foruma girişte heme kendimi tanıtayım istedim.

İTÜ'de Matematik son sınıf öğrencisiyim. Motor sevdası uzun bir süredir vardı ama gerekli ortam oluşmamıştı son birkaç tane dersim kalınca başlamanın tam zamanıdır diye düşündüm ve hazırlıklara giriştim.

22 Ağustos'taki sınavi tam puanla geçmiş bulunuyorum, sonrasında kayıtlı olduğum Gelişim Sürücü Kursunda haftasonu eğitimleri ile sınavı geçer duruma geldim sanırım, sınav ertelenmeseydi bu hafta sonu görmüş olurduk ya neyse. Fakat Habil beyin de başka bir platformda dediği gibi bu eğitimleri ve kendimi geliştirmek için güvenli sürüş eğitimi almayı (uygun olursa Rahmi Barutçu hocadan) , korumaları ve en son da motora kavuşmayı planlıyorum.

Umarım bu işi düzgün bir şekilde yapabilirim :)

Başlıktan da anlaşılacağı gibi kalbimde enduro motor var :)

Herkese kazasız sürüşler..
 
Katılım
19 Mar 2009
Mesajlar
104
Hoşgeldin:rendeer:
İnşallah gönlündeki motosiklete sahip olursun. Zaten ehliyet alarak
işin büyüğünü bitirmişsin. Belirttiğin gibi eğitim ise şart :cat:
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
26 Ara 2007
Mesajlar
32
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet camiasına hoşgeldin purenake.. inşallah hayal ettiğin motosikleti alır ve kazasız belasız kullanırsın:)
 
Katılım
4 Eki 2008
Mesajlar
837
hoşgeldin kardeş,allah gönlüne göre versin....al enduronu dere tepe düz git.......
 
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
387
bir endurocu olarak sevindim katılımına hayırlı ulsun gönlündeki motorunada biran önce kavuşursun işallah hoşgeldin:cat:
 
Katılım
21 Şub 2009
Mesajlar
4,029
hoş geldin arkadaşım doğru yerlerden başlangıç yapıp adım atmışsın bizede gönlündeki motoru almayı ALLAH nasıp etsın diye dua etmek kalıyor.Ayrıca stede enduro ıle ılgili ve motosıkletle ilgi bir cok bilgiyede ulaşabılırsın:rendeer:
 
Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
121
Herkese çok teşekkürler :)

Sorulara bu kadar çabuk ve doğru düzgün cevaplar veren foruma geldiğim için ben de mutluyum..

Takip edecek o kadar çok konu var ki :)
 
Katılım
15 Şub 2009
Mesajlar
63
hoşgeldin arkides aramıza :)bende endurucuyum bide komsu sayılırız pınar mah.deyim anlıcan ıslık calsan duyarım al yeni motrounu da soyle ilk bi belgırat ormanı yapalım olmazmı bence super olur neyse ins gonlundeki motru hayırlısıyla alırsın. kazasız surusler:)
 
Katılım
3 May 2009
Mesajlar
367
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin Allah gönlüne göre versin kazasız belasız inş.
 
Katılım
14 May 2009
Mesajlar
2,503
Hoşgeldiniz aramıza:)
Umarım istediğiniz eğitimi alırsınız:)
Tekeriniz şimdiden düz bassın :)
 
Katılım
16 Ağu 2008
Mesajlar
82
hayırlı olsun ama kaza elbet bir gün başına gelicektir . Ama bu kazaları en küçük şekilde atlatırsın inşallah .İstanbulda motosiklet kullanmak kolay değil . Bence asıl eğitim trafiktir.
 
Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
121
Tekrar herkese teşekkürler :) Çok sağolun..

hoşgeldin arkides aramıza :)bende endurucuyum bide komsu sayılırız pınar mah.deyim anlıcan ıslık calsan duyarım al yeni motrounu da soyle ilk bi belgırat ormanı yapalım olmazmı bence super olur neyse ins gonlundeki motru hayırlısıyla alırsın. kazasız surusler:)

Umarım o günler de gelir, güzel geziler yaparız hem birşeyler kaparım ben de ;)

Bu arada sezon bitti motorlar ucuzlar diye umuyorum ama kışın gelmesi de korkutmuyor değil eğitim alacağım ama ıslak zemin sanırım thelike demek yeni başlayan biri için. Umarım bu kış fala yağışlı geçmez :) Barajlar dolmuştur yeteri kadar :))
 
Katılım
8 Eyl 2007
Mesajlar
2,136
Hoşgeldin, enduro motor kullanarak hiç göremeyeceğin yerleri görme fırsatı yakalayacaksın :cat:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst