Bir endurocu daha :)

Herkese merhabalar, sabaha karşı bulduğum bu foruma girişte heme kendimi tanıtayım istedim.

İTÜ'de Matematik son sınıf öğrencisiyim. Motor sevdası uzun bir süredir vardı ama gerekli ortam oluşmamıştı son birkaç tane dersim kalınca başlamanın tam zamanıdır diye düşündüm ve hazırlıklara giriştim.

22 Ağustos'taki sınavi tam puanla geçmiş bulunuyorum, sonrasında kayıtlı olduğum Gelişim Sürücü Kursunda haftasonu eğitimleri ile sınavı geçer duruma geldim sanırım, sınav ertelenmeseydi bu hafta sonu görmüş olurduk ya neyse. Fakat Habil beyin de başka bir platformda dediği gibi bu eğitimleri ve kendimi geliştirmek için güvenli sürüş eğitimi almayı (uygun olursa Rahmi Barutçu hocadan) , korumaları ve en son da motora kavuşmayı planlıyorum.

Umarım bu işi düzgün bir şekilde yapabilirim :)

Başlıktan da anlaşılacağı gibi kalbimde enduro motor var :)

Herkese kazasız sürüşler..

Hoşgeldin:rendeer:
İnşallah gönlündeki motosiklete sahip olursun. Zaten ehliyet alarak
işin büyüğünü bitirmişsin. Belirttiğin gibi eğitim ise şart :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet camiasına hoşgeldin purenake.. inşallah hayal ettiğin motosikleti alır ve kazasız belasız kullanırsın:)

hoşgeldin kardeş,allah gönlüne göre versin....al enduronu dere tepe düz git.......

bir endurocu olarak sevindim katılımına hayırlı ulsun gönlündeki motorunada biran önce kavuşursun işallah hoşgeldin:cat:

hoş geldin arkadaşım doğru yerlerden başlangıç yapıp adım atmışsın bizede gönlündeki motoru almayı ALLAH nasıp etsın diye dua etmek kalıyor.Ayrıca stede enduro ıle ılgili ve motosıkletle ilgi bir cok bilgiyede ulaşabılırsın:rendeer:

Herkese çok teşekkürler :)

Sorulara bu kadar çabuk ve doğru düzgün cevaplar veren foruma geldiğim için ben de mutluyum..

Takip edecek o kadar çok konu var ki :)

hoşgeldin arkides aramıza :)bende endurucuyum bide komsu sayılırız pınar mah.deyim anlıcan ıslık calsan duyarım al yeni motrounu da soyle ilk bi belgırat ormanı yapalım olmazmı bence super olur neyse ins gonlundeki motru hayırlısıyla alırsın. kazasız surusler:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin Allah gönlüne göre versin kazasız belasız inş.

Hoşgeldiniz aramıza:)
Umarım istediğiniz eğitimi alırsınız:)
Tekeriniz şimdiden düz bassın :)

hayırlı olsun ama kaza elbet bir gün başına gelicektir . Ama bu kazaları en küçük şekilde atlatırsın inşallah .İstanbulda motosiklet kullanmak kolay değil . Bence asıl eğitim trafiktir.

Tekrar herkese teşekkürler :) Çok sağolun..

hoşgeldin arkides aramıza :)bende endurucuyum bide komsu sayılırız pınar mah.deyim anlıcan ıslık calsan duyarım al yeni motrounu da soyle ilk bi belgırat ormanı yapalım olmazmı bence super olur neyse ins gonlundeki motru hayırlısıyla alırsın. kazasız surusler:)

Umarım o günler de gelir, güzel geziler yaparız hem birşeyler kaparım ben de ;)

Bu arada sezon bitti motorlar ucuzlar diye umuyorum ama kışın gelmesi de korkutmuyor değil eğitim alacağım ama ıslak zemin sanırım thelike demek yeni başlayan biri için. Umarım bu kış fala yağışlı geçmez :) Barajlar dolmuştur yeteri kadar :))

Hoşgeldin, enduro motor kullanarak hiç göremeyeceğin yerleri görme fırsatı yakalayacaksın :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar