Bir Düşüşün Anatomisi...

Luxor geçmiş olsun arkadaşım...bende aynı şekilde otobanda düşmüştüm 30-40 km hızla giderken sol yanıma ve sol dizimin üstüne...ilk kalktığımda bişey hissetmeyip basıp gitmiştim ama sonrasında dizim şişti ve 1,5 ayda anca indi...neyse umarım ciddi bişey yoktur dizinde...

çoook geçmiş olsun dostum...allah daha beterinden korusun...hastahaneleri pek sevmeyiz ammaaa allah yoklugunuda göstermesin...:cyclopsan

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yukarıda yazdıklarınızdan bazı arkadaşların hemen dizlik alacaklarını okudum.Eğer aranızda bir kaç kişiye bile biraz fazla koruma taktırabildiysem eğer, bence bu kaza hiç bir şey değil.
Dün gene dizim bayağı bir kötüydü, nerdeyse sadece düz tutabiliyor, hiç bükemiyordum.Aldığım ağrı kesici beni bayağı bir rahatlattı.Kas zedelenmesine karşı ilacımı da kullandım sık sık.Sonra yattım uyudum ve bir gün öncesinin aksine ağrıdan uykum kaçmadı, rahat uyudum yani.
Bu sabah ise çok şaşırdım çünkü dizim nerdeyse %90 iyileşmişti.Ağrısı çok az ve rahatça bükebiliyorum, ayağımı öne doğru kaldırabiliyorum.Kaburgamda ise sadece öksürmede yada esnemede ağrı var ama dayanılır bir ağrı.Üstüne yatmamda sorun var ama.Ağrılı bir durum söz konusu hala.
Neyse şu anki durumum bu.Dediğim gibi senelerce spor yapmanın verdiği bir durum olsa gerek, sorunun çok büyük olmadığını düşünüyordum ve bir kaç günlük ağrı ile şimdilik atlatmış düşünüyorum.Şu anda MR a falan ihtiyaç kalmadı bence.
Yaani aşayiş şu an berkemal arkadaşlar...

Gaziantep İl Temsilcisi
cok geçmiş olsun Luxor umarım bir an önce iyleşirsın:rendeer:

Düşme konusunda çok tecrübe kazanmış birisi olarak dizilk ve bot önemli birde düşerken motoru sakın bırakmayın vede düşme istikametinin tersine verin omuz kısmınıda.
Geçenlerde aynı tarz düştüm yola çıkarken.
Anakarayı bilneler biir gmk bulvarında yol kenarında minik su kanalları var yola çıkmak için onun içine girdim arkadaki arabaların yavaşlamasına gerek olmasın diye biraz hızlanıp yola çıkayım dedim 3. vitese kadar çıkrım yarım devir gidonu sola kırmamla beraber arakmda fren yapan arbaları ve motorla yolun en sol şeridine sürüklenerek gelmiş kendimi buldum...
Pergel gibi 0 çizdim resmen Allah cc korudu bişey olmadı nasıl kalktığımı yolun kenraına motoru nasıl aldığımı bilmiyorum.
Ha bu arada dizliğin aldığı hasardan faydasını anladım...

Super Moderator
çok geçmiş olsun kardeşim
allah daha beterinden korusun acil şifalar diliyorum
full koruma her zaman şart ama bazen bize bişey olmaz havası geliyor veya üşengeçlik oluyor koruma kullanmıyoruz sorada sonuçlar ortada tekrar geçmiş olsun

arkadaşım geçmiş olsun kusura bakma ama sende de kabahat yok değil 4 tekerlekli otomobille o ray ların uzerınde gitmek yeterince zor olabilirken bunu motosikletle yapmaya calışmak kaza demesemde böyle bir düşüşe davetiye çıkarmaktır . tramvay yoluna bir şekilde girmek zorunda kalırsanız ve rayların üzerinden geçmeniz gerekirse olabildiğince dik bir açı ile gecmeye çalışın , hele donus yapacaksanız motorunuzu yatırıp donmek konusunu bir daha düşünün

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçmiş olsun Luxor.:rendeer: Allah acil şifalar versin.Bende kuağıma iyice küpe olsun sıcak diye bazen kaskı takmıyorum. Allah cezamı verecek. Are you ready :)

savaş abi çok geçmiş olsun,:rendeer: umarım biranönce sağlığına kavuşursun

O Raylar çok tehlikeli, çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun, raylardan uzak durmak lazım heralde...

geçmiş olsun :rendeer: kısa zamanda morluklarından kurtulursun umarım. koruma koruma koruma her ne olursa olsun..:cat:

arkadaşım geçmiş olsun kusura bakma ama sende de kabahat yok değil 4 tekerlekli otomobille o ray ların uzerınde gitmek yeterince zor olabilirken bunu motosikletle yapmaya calışmak kaza demesemde böyle bir düşüşe davetiye çıkarmaktır . tramvay yoluna bir şekilde girmek zorunda kalırsanız ve rayların üzerinden geçmeniz gerekirse olabildiğince dik bir açı ile gecmeye çalışın , hele donus yapacaksanız motorunuzu yatırıp donmek konusunu bir daha düşünün

Geçmiş olsun Luxor, inşallah kendinde bu düşüşten ders çıkarmışsındır. Cobalt'ın söyledikleri çok doğru, önceden biliyor olman gerekirdi hatta bu konuyuda içeren birkaç yazı mevcut.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Geçmiş olsun Luxor, inşallah kendinde bu düşüşten ders çıkarmışsındır. Cobalt'ın söyledikleri çok doğru, önceden biliyor olman gerekirdi hatta bu konuyuda içeren birkaç yazı mevcut.

önceden o raylardan 3-4 defa geçmiştim ama bu sefer artçılı ve daha ağır olmam etkiledi herhalde
ders çıkarma konusuna gelince tabii ki yaşadığım herşeyden bir ders çıkarırım
zaten eğer motosiklet kullanıyorsanız ve kaza anında %100 suç başkasında gözüküyorsa da aslında sizin de suçunuz vardır.Çünkü sizin kullandığınız alet hata tolere etmez.sizin herkesten, herşeyden daha dikkatli olmanız gerekir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun gardaş dikkatli ol ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar