Bir de sitede bayan yok derler... Ben de geldim...

Merhaba......... :cat:
Siteyi uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum... Sanırım sadece okumaktan üye olmayı unutmuşum... Neyse geç de olsa aranızdayım....
Yaşım 30 ve İzmir'liyim. Çocukluğumdan beri iki tekerin üzerindeyim ve sıkılmadım sıkılmaya da niyetim yok zaten.... Allah'ın sevgili kuluymuşum ki kendim gibi motor sevdalısı (manyağı) sigara içmeyen bir koca bulup kandırıp evlendim... Şimdi ne kadar pişman olsa da iş işten geçti ya neyse... :p
8 yaşında KTM (50cc) sahibi bir oğlum var ve şu an 5 aylık hamileyim.... Her yerde kızım olacak ismi de Selis olacak dememe rağmen ne yazık ki karnımdaki inatla bir erkek...Benim gibi koyu feminist bir hatuna yakışmazdı, neyse kız olana kadar yolu var... Zaten Selis ismini de üç senede zar zor bulmuştum şimdi işin yoksa janjanlı bir erkek ismi ara bul......
Motosikletimle şimdilik vedalaştım ama beni özlediği zaman onu gezdiriyorum.... Önümüzdeki günlerde de bir aksilik çıkmazsa Bergama'ya gideceğim. Umarım yollar düzgün olurda bebişim sarsılmaz....
SEVGİLER.......... :p

Hoşgeldin selis,çocuğun için sevindim kız erkek önemli değil önemli olan sağlıklı olması,
siparişle olsaydı her baba erkek isterdi bu seferde memlekette kız kalmazdı dimi ya, bu allahın takdiri....kendine ve bebeğine iyi bak motoru dikkatli kullan
:rendeer:

Hoş geldiniz, keşke benim ailem de zamanında sizlerr gibi olsaymış. Ufaklıklar çok şanslı :) Özellikle KTM'ci arkadaşı birkaç sene sonra dünya enduro şampiyonu olarak görürsek hiç şaşırmam :)

MoToR, ben sipariş verdiğimi sandım fakat yanlışlık olmuş sanırım.... Neyse önemli olan bebişimin sağlıklı olması. Teşekkür ederim.....
Prometheus, İnanın çok haklısınız ben de sizinle aynı fikirdeyim... Özellikle de bayan olarak bu konuyla çok mücadele ettim ne yazık ki bizim işimiz daha zor.

selis hoşgeldin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :rendeer:

Moderatör (forrap)
selis hoşgeldin aramıza İzmir trafiğinde bence hamileyken motor kullanma biliyorum senin için çok zor olucak ama çocuğun için bence yapmalısın :cat: En azından bi kaç ay binmemek çocuğunun sağlığından önemli olmasa gerek.Neyse sen bi anne olarak en iyisini bilirsin tekrar aramıza hoş geldin :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
desene çaktırmadan motora 3 kişi biniyorsun !!!!

selis hoşgeldin...allah bağışlasın....ama dikkat et biraz daha..

selis hoş geldin....Bebişinin gelişinide haber ver. Belki ulaşıp bu güzelliği sizlerle paylaşırız. sevgiler :)

selamlar.. ufakligin ismini merak ettim ben.. KTM'ci ufakligin.. komik oldu biraz ama isim için üç yil düsünebilen bir dimagin ürününü merak ediyor insan.. :)

ben de dört ay daha sabir tavsiye ederim.. dört ay daha dört teker..

sevgiler..

Selis camiamıza hoşgeldi-niz :mrgreen: Çocukla yolculuk konusunda bi yorum yapmak istiyorum: Sen ne kadar da hissetmesende motorun oluşturmuş olduğu vibrasyon ve titreşimler henüz 5 aylık çocuğuna çok büyük zarar verebilir benden demesi :sunny: Cep telefonu gibi manyetik alanlardan da uzak durmaya özen göstermelisin :santa: inşallah güle güle büyütürsünüz, iyi yarışcı yapın çocuğunuzu, Rossi'yi izlemekten bıktım :cherry:

hepdurgunsu, 8 yaşındaki oğlumun ismi ''Uzay'' yeni gelecek olanın ismini bilmiyorum inanın...
suayip, Günlük hayatta yaşadığım vibrasyonlar hiçbirşey olduğu için motorun yarattığı titreşim bebeği fazla etkilemiyor..... Cep telefonu diyorsunuz ya o zaman şimdi yandım.... Çünkü cep telefonu bayiim var ve sürekli buradayım..... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar