Bir De buna Bakin

Tamamen Gercektir Ve Canada Torontoda Arkadasim Tarafindan Cekilmistir. Iste Resim :

icatkanadavo5.jpg

Motorun Adindan Emin deilim ama Sanirim 'Roadster Can-Am Spyder 2008' olmasi gerek.

Vaaayyyyyysssss Ne Garİp BİŞey Onu Her Mİde Kaldirmaz Şahsen Ben Ona Bİnmem Ama Sahİbİ GenİŞ DÜŞÜnÜp AlmiŞ Bİtane Resmİ Burda Yayinlamak İÇİn ÇektİĞİn EmeĞİne SaĞlik KardeŞİm Sİzİn Gİbİlerİn Sayesİne DeĞİŞİk Şeyler GÖrÜyoruz SaĞolun Varolun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla makıne güzelmişte eksozun bırı hanyaya bakıoo öteki konyaya bakıooo..dikkatlı bakarsanız...tekellanide kamyondan calmıslar herhalde....hele diyom bızım as900 ün lastıgı gayıpppp:p ...kaç hp acabaaaa:cyclopsan

Bu makinanın viraj kabiliyeti nasıldır acaba? Pek sağa-sola yatmayacakmış gibi duruyor.Sahibi drift yapıyordur herhalde virajlarda :mrgreen:

bu icat uçabiliyomu :queen: sanki birazdan bi yerlerden kanatlarını çıkarıp uçacakmış gibi bi hava sezdim Ben bunda :p

Yok yaww benı 3 tekerleklıer sarmıyo devrılır bunlar yagerı 2 teker onde bıraz zor devrılır gıbı ama cok garııp bısı ama gusel :) evet egzozlar yamuk vurmus herhlade bı tarafa... Burda ızlmeıstım ama Japonların yaptıgı 3 teker bısı var o superdı :)

Iyk bu ne be... Pastaneci motorunun kralı...
Aralardan gidemez , dağa tırmanamaz , kaldırımdan atlayamaz ne işe yarar bu?
Salak gibin Starbucks önüne parketmek için bu parayı verene acırım ben :)

yalnız bu bombardierin motoru değil 9 şubat ta full sitesi açılacakmış şuan geri sayımda 7 saati var o alet bundan çok daha iyi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar