Bir daha yağmurda binersem iki olsun!!

Geçmiş olsun arkadaşım .Sana ve motoruna birşey olmamasına sevindim. arkadaşlarınde dediği gibi lastiklerin kabak olmasından veya lastık hava basıncından kaynaklı olabilir. dün bende yağmura yakalandım beşiktaş libadiye'ye kadar ben sırılsıklam motorum ise çamur içindeydi. Çok şükür hiç kaymadım. Sadece 2-3 saat motorumu temizlemem sürdü , bunuda zevkle yaptım. :)

-Kaygan madde varlığı
-Yere ilk düşen yağmur
-Kalitesiz lastik
-Son kullanma tarihi geçmiş lastik
-Hava basıncı bozuk lastik

O tekerleri biran önce değiştir bencede kıy paraya al bi metzeler rahat et

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:17 ----------

lastiklerini değiştirip dunlopun 4mevsimlerinden denemeni tavsiye ederim motoruna tekrar aşık olucaksındır

Dunlop önermem
1-metzeler
2-michelin

3. yü bilmem diyebilirim :cat:

Basınçları kontrol ettim. Ön 34dü ne ara kim veya kimler buna 34 PSI basmış hiç bilgim yok .s 26'ya düşürdüm. Arka 30'du 30 olarak bıraktım.. Şuan biraz daha güzel Yol tutuşu ama Lastikleri değiştirmeden düzene girmez bu yol tutuşum. Kuru zeminde ben fark etmiyormuşum, Bugun arkadasımı arkama aldım Boş ve tatlı bi virajda yatırarak orta hızda döndüm. İndiğimizde Arkadaşım; '' Fazla yatırma arka taraf kayıyor '' dedi.. Amörtisörlerden olma ihtimali var mı bunun arkadaslar ? direk %100 lastiklerin mi suç ? eğer öyleyse,
130/90 R15..
Lastik önerileriniz.. ?

Sorun amartisörde de olabilir başka şeylerde de ama lastiğin kötüyse eğer onları değiştirsende bişi anlamazsın esas olan iyi bir lastiktir, en iyiside fabrika ebatlarında alınacak kaliteli lastiktir. Lastiklerini değiştirirsen sorunun büyük oranda giderilmiş olur ama amortisör vs de değişirse ince ayarını yapmış olursun. O yüzden lastiklerini metzeller veya michelin le (genelde önerilen markalar) ile değiştirebilirsen çook büyük konfor ve güvenlik elde etmiş olursun. iyi sürüşler.

hiç normal değil o kayma .ben tarihi eser ,bütün özelliğini yitirmiş dandik duro lastiklerle 1 aydır yağmurlu havada gunde 50 km yapıyorum bahsettiğinin 10 da biri kadar kayma yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar