bir daha asla...

slm rkadaşlar konuyu açıklayım ..beraber çalıştığımız ama yeni tanıdığım kişi. akşam beni aradı evede tüp kalmadı borç istedi bende 40 tl var onu vereyim dedim..tmm dedi geldi abi 10 dk motorunla gideyim halledyim dedi .vermek istemedim motoru üzerime almadığım için çok israr etti kıramadım akşam 8 civarı aldı ertesi gün 10 da motoru getirdi..14 saat boyunca defalarca aradım açmadı sabahladım. beynim uyuştu başına bişimi geldi die gece yrısı mesaj attı abi merak etme altın ovadayım gelicem die..ömrümden ömür gitti sabah yakınını. aradık oda dediki o sorunlu birisi alkolik sızmıştır biyerde..korku 2katına çıktı velasılın geldi..abi kusura bakma şöleydi böyleydii..çok içtim gelemedim.. o sinirle bide sağ salim gelmiş olmasıyla uzatmadım.. aldım motoru bişi varmı die kalkışta sarsıntılı çalışıyor iyicetuz biber oldu...gittim hemen tamirciye oda uyuzmu uyuz benim hep gittiğim yer kapalıydı hemen öğrenmek istediğim için bıraktım motoru sadece zinciri yağlmış bide buji değiştirmiş..adama bişi varmı die soruyorum bin bak diyor 20tl aldı..sorun kalmadı kısaca artık..14 saat ömrümden ömür gitti iti tanımadığım kimseye motorumu vermem...:pr:artık bir msubet bin nasihattan iyiymiş.sizinde aklınızda bulunsun..:king:

öğrenmiş oldun. Bidaha vermezsin artık. Ben ehliyetli kardeşime bile vermiyom.çok kavga ettik bu yüzden :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi geçmiş olsun diyelim,ben de motosikleti verdiğim zamanlar bana 100-150 Tl zararla geri gelmişti,altı üstü bi scooter ama elin oğlu senin nasıl ne şekilde aldığına bakmıyor..
Tekrardan geçmiş olsun abi..

öğrenmiş oldun. Bidaha vermezsin artık. Ben ehliyetli kardeşime bile vermiyom.çok kavga ettik bu yüzden :)
bidahamı töbe..

Abi geçmiş olsun diyelim,ben de motosikleti verdiğim zamanlar bana 100-150 Tl zararla geri gelmişti,altı üstü bi scooter ama elin oğlu senin nasıl ne şekilde aldığına bakmıyor..
Tekrardan geçmiş olsun abi..
geri getirmiş yine ya bana yapılan gibi toz olsa...bide başına bişi gelse bittiğinin resmi şükür atlattık sende verme..başına işaçma..

işte bunlar hep Tecrübe :bounce:

Daha kötüsü de olabilirdi, geçmiş olsun. Mesela arkadaşının ehliyeti yoksa ve kaza yapsa sen suçlusun.

Allah sevdiği kuluna önce eşşeğini kaybettirir, sonra buldurmuş. Sıkıntılı bir tecrübe olmuş. Sağ salim dönmesi sevindirici.

adamın evinde tüp kalmıyor,borç para istiyor motoru veriyorsun,sabaha kadar içiyor...

tüp ne oluyor merak ettim...

böyle adama yağmurlu havada su verilmez Mevlüt...Gerçi artık sende aynısını yaparsın ama....

Moderatör
Mevlüt abi tüp alcam bende, gerçi ev doğalgazlı ama, olsun dursun kenarda olma mı? :p

Ailem eski motorcu ve bu lafı çok kullanırlar "motor namustur paylaşılmaz, ruhu vardır."

Aman Mezit Abi... Sakın ha.. Tanıdığına bile verme. Kaza yapar ölür, sonra neden verdine gelir olay.. senin adına üzüldüm.

Super Moderator
geçmiş olsun allahtan bişey olmadan geri gelmiş motorun
tekrarı olmaz inş.

tcs

Bende kolay, kolay hayır diyemem .ama iş motor a geldin mi değişir vermem veripte motor arızalı gelirse direkt soğurum motordan . Bence tanıdığınıza bile vermeyin artık .

bir ata sözü. at(motor) avrat silah. ikinci şahıslara verilmez. unutma allah gostermesin russatı senin üstune ise bişe olsa o pirincin taşı asla ayıklanmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar