Bir cruiser motosiklet alıp onunla oynamak istiyorum ama hangisi ?

Hangi cruiserı tavsiye edersiniz ?

• Daelim Daystar 250

Oy: 6 54.5%
  • Falcon Freedom 250

Oy: 3 27.3%
  • Kuba sl200

Oy: 2 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    11
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle herkese merhabalar. Bu yaz para biriktirip motosikletimi değiştirmek istiyorum amma velakin hangi cruiseri alacağıma karar veremedim. Benim için öncelikli olan motor bloğunun sağlam olması (yani kolay kolay mekanik bir arıza vermemesi) ve servis ağının nispeten geniş , yedek parçalarının da öğrenciye uygun olması. (Yedek parçada grenaj konusunda pek sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum :D ).

Cruiser
Sağlam
Servisi bol
Parçası ucuz

Rahmetli Barkın Bayoğlu demişti dün gibi hatırlarım. Güzel, zeki, dengeli. Onu hatırlattı bana.

Sıfır km almayı planlıyorsan secenekler mevcut fakat yaklaşık 50 binlardan başlar 250 cc üzeri japonlar. Ikinci el olsun diyorsan da, bir ustteki arkadaşın da belirttigi gibi parçası ucuz, sağlam, oynanmamış, servisi bol cruiser yok.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Sıfır km almayı planlıyorsan secenekler mevcut fakat yaklaşık 50 binlardan başlar 250 cc üzeri japonlar. Ikinci el olsun diyorsan da, bir ustteki arkadaşın da belirttigi gibi parçası ucuz, sağlam, oynanmamış, servisi bol cruiser yok.

Zatoichi reyiz yerli malı yurdun malı dedin japon önerdin :D

Öncelikle herkese merhabalar. Bu yaz para biriktirip motosikletimi değiştirmek istiyorum amma velakin hangi cruiseri alacağıma karar veremedim. Benim için öncelikli olan motor bloğunun sağlam olması (yani kolay kolay mekanik bir arıza vermemesi) ve servis ağının nispeten geniş , yedek parçalarının da öğrenciye uygun olması. (Yedek parçada grenaj konusunda pek sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum :D ).

Üzerinde oynama yapmak için alacaksan sağlamlığı için bir şey diyemem ama diğer kriterlerin için Kuba düşünebilirsin. Eğer üzerinde oynamalar yapmayacaksan tabii ki seçeneklerinin içinden Daystar almalısın. Yaygın servis dışındaki konularda kullanıcıyı tatmin eder. Bu iki motor için de kullanıcılarının toplandığı başlıkları inceleyebilirsin.

Motosikleti
D400
Valla ben çok araştırdım başkan genelde tecrübei arkadaşlar Rks Cruiser 250 dediler, 9 k civarı dönüyor piyasada.

Daha bilgili olan birileri sağlıklı yorum yapabilir.

adamlar 125 cc den bobber yapıyor
hep aklımda ama yapamadım sen yap
kes cbf 150 yi güzel bir bobber yap

Motosikleti
Hero X Pulse 200
250cc v motora sahip çin mali motorlar bu işler için en uygunu sanırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bana kalsa okey . Ama ileride cc büyütmek istesem hayatta satamam bobber haliyle...

custom hiçbir makineyi satmak kolay değil, eğer ileride fazla değer kaybettirmeden satmak derdindeysen çok fazla para harcama zaten ufak bir iki değişiklikle bi superlight tan çok güzel bobber olur

bütçen nekadar olacak bilmiyorum ama 250 cc cruiserlarda sağlamlık olarak hyosung gv 250 ve daelim daystar derim (eski japonlara lafım yok ama en yenisi 10-12 yaşında). ama oynamaya müsait olsun dersen regal raptorlara bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar