- Konu Yazar
slm herkese..aksam işe motorla gittim hava yagmurluydu gece nöbette başladı kar yagmaya sabah ldu her yer kar eve motorla mı gitsem otobüslemi gitsemd erken otobüsle gitmeye karar verdim..durakta otobüsü bekledim ne geelen var ne giden birkaçtanede motor gördüm cesaretlendim dedim motorla giderim eve...neyse bindim motora çaglayandan kuçtepeden yarı motora bindim yarı motoru elime aldım dereye kadar geldim baktım yol güzel gibi dedim bineyim motora bindi hızım 30 km/h kadardı ön teker kaydı ve yerdeyim..motor yan yattı bende bir takla attım ..kaskım montum eldivenim vardı herhangi birsey olmadı motorun yan grenaj kırıldı saglık olsun cana gelmedi ya..sonra kendime güldüm delmisin olum ne çıkıyosun motorla
ayrıca 1 yıldır motor kullanıyorum ilk düşüşüm oldu motorla..motoru elime aldım bazı yerlerde o şekilde bile zaptedemiyosun motoru allahtan yoldan geçenler yardımcı olduda bazı yerlerde motoru durdura bildim ...tabi birazda korktum ..allah kimseye kaza bela ermesin herkese güenli sürüşler dilerim...