Bir cbx twister sahibi oldum

ben sıfır 2006 model cbf 250 almayı düşünüyorum hala varmıdır bu problem

ewet maleseff war ama sole bır durumda war motoru temız kulanmaya baglı ben eksantırık sorunu ıle 20000 km yaptım tık demedı sonra degıstırdım bence gönul rahatlıgı ıle alabılırsin 2. el de dusunebılırsın

Way way mahsallah ahayirli olsun kaza bela yuzu görmeyesin...

Hayırlı olsun arkadaşım. güzel günlerde kullanırsın inşallah :rendeer:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan inşallah,
bende seviyorum twister ve cbf250 leri , motorumu alırken temiz bi ikinci elini bulamamıştım ne yazıkki

HayırLı ugurLu oLsun.Cok güseL bi motor aLmıssın hemde çok uygun bi fiyata.Bende elimdeki motorumu satarsam twister düşünüyorum bi süre geçici olarak kullanacagım,umarım temizine denk gelirim

hayırlı olsun arkadasım, cok iyi fiyata almıssın motorunu, bende de twister var, 2 ay once 5,000ytl'ye satmayı dusundum ama vazgectim, kopamadım motorumdan..
cok iyi yapmısısn bence twister alarak, ben cok memnunum, sehirlerarası bile tasır seni, balıkesirlisin heralde, yazın yolum dusecek o taraflara, gorusmek uzere...

aynen arkadasım cok ıyı bır secim yapmıssın sehir ici kıvrak,seri ve her yere girebiliyor uzun yollardada cok iyi bir hızı var tek sorunu makina isindıgı zaman debrıyaj balatları bıraz yumusuyor racing almasam satmıcam kopmak cok zor

Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanman dileğiyle...

Kazasız belasız keyifli sürüşler...

valla dostum hayirli olsun bu motor cok hosuma gidiyor hele arkadan bakinca o kalin lastigi :)

zengin olunca alicam bende bir tane:p

Herkese tekrar teşekkür ederim.

Yalnız bu twister ın parcaları biraz pahalı. Vites kolu ve mafsalları biraz yıpranmış ve bosluk oluşmuş. Değiştirdim ama tuzlu oldu biraz, vites kolu + mafsallar 90 ytl , 10 ytl işcilik parası. Ama degdi dogrusu vitesler cok rahat gecmeye basladı.

Hayırlı ugurlu olsun ALLAH kaza bela vermeden hayırlı sürüşler diliyorum!!!

ya bıraz degılll cok pahalıı cunku bu TWİSTER bnde mecbur satıyorum yoksa ayrılmak cok zor motorumdann

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar