Bir bayan için en uygun motor hangisidir? Tavsiyelere ihtiyaç vardır.

şimdi birşey soracağım gülmek yok amaa tamam mı? motorbisiklet motorsikletin uzun yazılışı mı? galiba öyle diye hatırlıyorum ben yani icat olurken bisiklete küçük bi motor takılmıştı...
Öyle olduğunu sanmıyorum çünkü siklet farkı bişey misal hangi sikletdesin yani hangi alan yada bölüm desin anlamında , yüzme, cirit gibi
Yada ağırsiklette ,hafif siklette
Bi nin bisini çözemedim ama geri kalan herşey başına ekneniyor bakınız motor vesiklet birleşmiş motorsikelt bazı yerlerde motosiklet diyede geçiyo

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Motosikletlerin ilk çıktığında bisikletten çıkma bir araç olduğunu düşünürsek belki o zamanlardaki adlandırılmasından günümüze bu şekilde gelmiş olabilir. Tabi bu bir varsayım. :)

(Ducati 1945)

0000340120.jpg

Motorlu bisiklet A1 Mobilet - Motorsiklet A2 (Bu arada ehliyet varmi bilmeniz gerekir bunu)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amacım ileride şehirler arası gidebilmek tabi bununla gidilmesi zor farkındayım 6 saatlik yolu 10 saatte giderim heralde... nede olsa hava soğutmalı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

Cümlemize kaza bela vermesin ama gerçekten bayan sürücü görmek zor... o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben normalde arabayla 5 saatte gittiğim yazlığa , cbf150 ile 5 buçuk saatte gitmiştim.Aslında 150cc çok kötü sayılmaz.Düz yolda gazı kökleyince 110'u rahat görüyodu.Ancak çin malı bi motor bu kadar performans ve rahatlık sağlar mı orası şüpheli.

Ben normalde arabayla 5 saatte gittiğim yazlığa , cbf150 ile 5 buçuk saatte gitmiştim.Aslında 150cc çok kötü sayılmaz.Düz yolda gazı kökleyince 110'u rahat görüyodu.Ancak çin malı bi motor bu kadar performans ve rahatlık sağlar mı orası şüpheli.

Bu konularda kem fikir olduğum için sizlerle ne gazı köklemeyi düşünüyorum ne 110'nu görmeyi olsun varsın 6 saati 10 saatte gideyim sağlam gideyim üzülmeyeyim üzmeyeyim...

ilk başlarda atar tabii ama alışınca sende o ivmeye göre ayarlıyorsun kendini merak etme refleks oluyor.. ben o kadar etkilenmemiştim o yüzden bu konuda zorlanmadım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------

bizim gibi kalıplı adamları bile trafikte sıkıştırıyorlar sizi bide bayan görünce dur bak şimdi diye sizi 2 kat sıkıştırırlar trafikte

Bizde kamuflaj yaparız napalım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar