Allah'a şükür daha kaza yapmadım aslında eşimde motorları çok seviyor hatta satmamam için çok uğraştı ama mecbur kaldım çünkü paraya ihtiyacım oldu. şimdi de kaskımı montumu ve dizliklerimi satmak istiyorum çünkü onları gördükçe içim gidiyor. motor da süremiyorum içim burkuluyor ama onada kızıyor satarsan karışmam filan diyor
şimdilik askıya aldım bende satma işini 
---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:08 ----------
Allah'a şükür kaza hiç yapmadım sadece bir arabaya ön tamponundan çok hafif çarptım onda da bişey olmadı. aslında eşimde motorları çok seviyor. satmamı hiç istemedi ama mecbur para lazım oldu. şimdi kaskımı montumu ve dizliklerimi satmak istiyorum ama dünyayı başıma yıktı desem yeridir
sattırmam diyor alırız yine yarın bir gün bir motor kullanırsın diyor
motorum öyle büyük bişey değildi 100lük cub yuki markaydı. ama kaskımı ve montumu gördükçe de içim burkuluyor çünkü neredeyse 5 aydır motora binmedim hiç :salut:
---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 16:08 ----------
Allah'a şükür kaza hiç yapmadım sadece bir arabaya ön tamponundan çok hafif çarptım onda da bişey olmadı. aslında eşimde motorları çok seviyor. satmamı hiç istemedi ama mecbur para lazım oldu. şimdi kaskımı montumu ve dizliklerimi satmak istiyorum ama dünyayı başıma yıktı desem yeridir