Bir bakan pişman birde bakmayan

biraz zorlasan kendini çıkar emin ol ilk önce istemek lazım:queen: :queen: :queen:

KANKALAR BU NASIL ADAM ODUN MOTORUNDAN YAPMIŞ İPİNİ ÇEKEREK ÇALIŞTIRIYO HERALDE:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
evet ben ne istesem yani canı gönülden istesem olmuştur sende canı gönülden iste miyavlamayı olur kankaaaaa :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
hadi bi miyav de de gözüm arkada kalmadın zaten beni siteden atceklermiş son 1 günüm kaldı artık böle cins motorlarda göndermem miyavvv demek zorunda kalmazsın:pale:

bu da değişik

Son düzenleme:
hadi bi miyav de de gözüm arkada kalmadın zaten beni siteden atceklermiş son 1 günüm kaldı artık böle cins motorlarda göndermem miyavvv demek zorunda kalmazsın:pale:

kaç gündür göremedim nerelerdesin esra..nie ateceklermişki anlayamadım :silent:..neyse sen bana aldırma kanka..takıl kafana göre..artık müdahale etmiycem senin cins motor resimlerine :)

peki geçmiş olsun sana..bu arada eski nickim üzerinde uzaklaştırıldı falan yazıyo..oysa ben kendi isteğimle değişiklik yaptım sondaki rakamlar ağırlık yapıyodu:)

Moderatör (forrap)
bu arada eski nickim üzerinde uzaklaştırıldı falan yazıyo..oysa ben kendi isteğimle değişiklik yaptım sondaki rakamlar ağırlık yapıyodu:)

Üstüne tıklayıp profil bilgilerine baktığında,
"Yasaklama Nedeni: üye yeni nick aldığından . kendi isteği ile iptal edilmiştir."
yazıyor.
Forumdan uzaklaştırıldı yazısı banladığın anda yazan bir yazı,ona bişey yapamıyoruz.Ama dediğim gibi açıklamasında yazıyor kendi isteğinle iptal edildiği ve yeni nick aldığın.
:wiinkk:

Moderatör (forrap)
Estağfurullah yav,gördüm cevap yazayım dedim aydınlatıcı olayım dedim:p

Üstüne tıklayıp profil bilgilerine baktığında,
"Yasaklama Nedeni: üye yeni nick aldığından . kendi isteği ile iptal edilmiştir."
yazıyor.
Forumdan uzaklaştırıldı yazısı banladığın anda yazan bir yazı,ona bişey yapamıyoruz.Ama dediğim gibi açıklamasında yazıyor kendi isteğinle iptal edildiği ve yeni nick aldığın.
:wiinkk:

Estağfurullah yav,gördüm cevap yazayım dedim aydınlatıcı olayım dedim:p

..teşekkür ederim forrap bunu senin söylemen çok iyi oldu:wiinkk:

Son düzenleme:
iskelet şeklindeki süper. kendimi trafikte bununla düşünemiorum yaw :cherry:
paylaşım için teşekkürler :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar