Bir ayının hedefi olmak..

Ülkemizde ki ayılardan somut bir örnek vermek istedim bugün trafikte yaşadığım kaza olmadan atlattığım bir durum..

http://youtu.be/sq_nmKnj6Ds

Moderatör tarafında düzenlendi:
Elindeki video ile birlikte emniyete suç duyurusunda bulun kesinlikle, akan trafikte yaptığı bu hareket hem kendi ve yolcuların hayatını hem de trafikteki diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atmış.
350 tl civarı bir cezası + ceza puanı uygulaması var en hafif, emniyetten ilgilenmezlerse savcılıga basvur, savcılıgın atayacagı polisler olayla ilgileneceklerdir. 2. kez bu kadar şanslı olamayabiliriz.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Maalesef trafikte bu tür ayılarla herzaman karşılaşmak mümkün. Çünkü adamlar insan hayatından çok kendi menfaatlerini ön planda tutuyorlar.
Onun içindir ki, kendimizi korumak adına, kuralların yanında defansif kullanımı benimsemeliyiz.

Geçmiş olsun.

Ümraniye çarşıdan aşşağıyamı iniyorsun :)
Yakınlarda oturuyorum bende...
Normal kullanan pek yok zaten o civarlarda...

Motosikleti
Hero X Pulse 200
plakası okunuyorsa kesinlikle emniyete başvurmalısınız geçmiş olsun

1080 hd yaptım yine plakasını okuyamadım + yorumları devredışı bırakmışsın altında layıkı olan küfrü de yazamadık

Burası Ümraniye'nin 2. Tehlikeli yeri ve orası minibüs durağına yakın biryer. Genelde sollama yapanı ben pek görmedim orda ama sana fena denk gelmiş . Bunların büyük çoğunluğu zaten ayı. Ama ümraniyedeki motorcular çok dikkatli olun derim.

daha beterlerinden saklasın rabbim. dalgiligina gelmiştir şoförün. buradan sovseniz saysaniz en fazla günah sayinizi arttirirsiniz bir şeye yaramaz ki. adamla konuşsanız onunda hatasını anlayacagini sanıyorum. rabbim bütün motorcu kardeşlerimi abilerimi ablalarimi kazalardan korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar