Bir ay önce hoş geldim...

...MERHABALAR !
20 sene önce 19 yaşında motor aşkı ile tutuşuyordum,odamın duvarlarını Harley'ler, Honda'lar süslüyordu, sonra bir hata yapıp ruhsatsız bir motor aldım :pr: , elektrik tesisatı arızalıydı, salonumun ortasına koydum 3 ay orada kaldı, sonra elektrik tesisatçısı evime geldi ve motor çalıştı...
Aptal cesareti ile ehliyetsiz ve ruhsatsız kullandığım Honda CB 350 motorumu çaldırdıktan sonra hiç bir hak iddia edemedim.
Motor sevgimin rencide olmasının ardından yaptığım aptallığı (yani ruhsatsız motosiklet satın alma hatasını) kabullenmeye çalışıp yıllarca gördüğüm her motosiklete ağzımın suyu akarak baktım durdum, taa ki "motosiklet.net" diye birşeyi keşfedene dek...
"motosiklet.net" eski aşkımı tekrar alevlendirdi, buradaki dostların sayesinde şu an tekrar motosiklet satın alma planları yapıyorum ve 1 - 2 ay içinde bir ehliyet kursuna kayıt yaptıracağım:bounce:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bende aylar önce tesadüfen siteyi bulup,öylesine takılıyodum.şimdi bu hafta sonu ehliyet sınavım var ve yaza doğruda motoru alacak para birikicek işallah.bu site bi acaip yaa,pekçok kişi aynen benim gibi başladı ve motorcu oldu.insanın hiç aklında yokken motorcu yapıyo:p
bu arada hoşgeldin:rendeer:

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

Hoşgeldin.:rendeer: Acayip acıklı yazmışsın,mutlu sona az kalmış.Hadi bakalım inşallah hep birlikte motorize olucaz,gezilere katılıcaz.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin..

TNT

Başından geçen talihsiz olaya üzüldüm. :pale: tutkunun adresine hoşgeldin :bestmt: :rendeer:

hoş geldin:cat: heralde bu sefer alıcağın motorun rusatlı olmasına dikkat edersin :cherry::) acı bir gülümsemeyle bak gemişe, o zaman yaptığın hatanın aslında şu an için nekadar yararlı bir tecrübe olduğunu görebilirsin, ve geçmişten kalan hüzün azda olsa eksilir yüreğinden:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sevgili arkadaşım.bu sıcak ortama hoşgeldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar