Bir arkadaşımızı daha kaybettik

Allah taksiratını affetsin,hepimiz bir gün öleceğiz öyle yada böyle.Ama erken gelen ölüm daha çok etkiliyor.Anladığım kadarı ile sebep olmuş gibi hissetmişsin,bence yanlış düşünüyorsun.Seni örnek alanlar,ucun dan kıyısından değil,tam olarak alsalar keşke.Korumasız kasksız olduğunu hiç görmedim ben senin.O sebeple,bence boş yere üzüyorsun kendini.Astırdığın yazıya gelince tebrik ederim,çok yerinde bir davranış.

Allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabırlar versin bu kaçıncı kasksız motor kazası artık lütfen şu kasklarımızı takalım Şirket sahibininde yaptığı örnek bi davranış umarım bunda sonra dikkate alırlar kendilerini..

inatla kask vb.takmayan arkadaşlar.kolunuz,bacağınız ,kafanız betondan,araba kaportasından sağlam değil,ben test ettim biliyorum.ayrıca sandığınız kadar size bişey olmaz değil oluyor,onuda test ettim biliyorum.bu işler ne kadar usta ve tecrübeli olursa olsun herkesin başına gelebiliyor.20-30 km ile ölebilirsiniz.yada hayatınızın sonuna kadar bir bitki gibi yaşayabilirsiniz.size düşen dikkatli olup önleminizi almak.
Merhuma Allahtan Rahmet diliyorum.

Allah rahmet eylesın mekanı cennet olur ınsllh allah gunahlarını affetsın Ailesıne allah sabır wersın Çok uzuluyoruz ama elden bır sey gelmez Arkadaşlar bır bırımızı uzmemek ıcın Kask takalım TRAFIK CANAWARINA YENILMEYELIM !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar