Şehir içinde hızlı ve dikkatsiz gidiyorsan ne yaparsan yap bir gün başına bir bela gelir, kendi hatandan başkasını öldürüyorsan da sıfatın katil olur, bu kişi bir katildir açık ve net, acısı falan varsa da bana göre hikaye, en sağ şeritten hızla gidemezsin, daha geçen bir arkadaşımız akılsızca en sağdan basıp giderken, yetmemiş kendi şeridinin de dışına çıkıp, sağın sağına girip benzinciye giren aracın çarpması sonucu kaza yapmış olayı da ucuz atlatmıştı, onca kişi hatalarını yazmasına rağmen de halen akıllanmamıştı ki "sadece hızlı gitmem hata" demişti.
Bu gibi sebeplerden insanlar kazalarda ölüyor, öldürüyor, yine bir benzinci çıkışı yine aynı dikkatsizlik, kaç kişi sapaklarda soldan aniden bir araç girebilir ihtimalini düşünmeden hızla gittiği için öldüler, burası türkiye senin akılsızca hızla gidişine orta şeritten, oradan, buradan aniden akılsızca sapağı kaçırdım diyerek girmeye çalışan araçlar çıkarak engel olabilir kazaya sebep olabilir, bu ihtimalleri düşünerek hareket edemiyorsan, motor kullanamıyorsun bu işi beceremiyorsun demektir. Netice olarak motoru bırakmak sağlık açısından en iyisi ya da cidden kendini eğitmek gerekir. Burada incelesek binlerce bariz hata yapan o kadar çok arkadaşımız var ki işin içinden çıkılmaz.
Kusursuz değiliz, ben de hata yapıyorum ama bu kadar kör göze parmak hatalar yapmıyorum, yapmamak için de her gün bu tip akılsızlardan ders çıkartıyorum.
Olan artçı kıza oldu, onun hatası da böyle sorumsuz birinin arkasına binmek oldu.