Bir arkadaşımız daha kaza yapmış.

Kağıthane sadabat yolu sheel den 50 mt.geride,ışıklardan hareket edince bu gerizekalı şahin araç sahibi,yan kapısı açık kapatayım düşüncesi ile hareket halinde iken kapıyı aç,tam o esnada yandaki motora tak.Arkada elinde sigara kafasını kaşıyan dallama.Allahım ne desemki adama bakın zaten bişey demeyeceğim...

Motorda aşşağı yukarı 1000ytl ile 1300ytl.Civarı hasar olabilir.Aynası kırık,benzin deposu içe göçmüş,sağ sol arka grenaj kırık.Benim gördüklerim.Telefon numaramızı filan verdik arkadaşa şahit olarak,resim çekip gittiler.1-2 motorcu arkadaşta sağolsunlar durup geldiler.Bende herhangi bişey yapabilirmiyim dedim,durdum.Sonuçta hepimiz birimiz,birimiz hepimiz için.Diğer arkadaş sorun yok hallederiz dedi,o bakımdan onlarla gitmedim.Tekrar geçmiş olsun diyorum.Arkadaşta hiçbirşey yok dizlikleri kaskı vardı sadece ama hız olarak yavaş olunca fazla birşey olmamış.Allah cümlemizi beterinden korusun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lanet Olsun Yaaaaaaaaaaaa Acaba Bişey Varmı Arkadaşta,geçen Haftaya Dönmesinde Allahım Ramazan Hürmetine

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
soforu kınıyorum.
kınamanın ne demek oldugunuda bilmiyordur bu.
anladıgı dılden konusucam burda olmıcak
siz anladınız beni....

Yokyok arkadaş çok iyi.Yavaş olduğu için.Tam kalkış esnası.1. viteste filandı herhalde

Son düzenleme:
Arkadaşımza büyük geçmişolsun.....allah korumuş yinede.
Bazı soförler malesef aklını kulllanmakta zorlanıyor işte......

geçmiş olsun araçların şu kapı açmalarına hasta oluyorum... hiç bakmazlar sağlarına sollarına.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ama motorlu da sağından geçiyormuşş :)

ama şöför açmış kapıyı.artı ben hiç sollayamıyorumki mübarekler cenaze komvoyu gibi sola dizilip gidiyorlar mecbur sağdan geçiyoruz napalım:pale:

geçmiş olsun daha büyük bir zaiyatın olmaması sevindirici.Ne kadar dikkat etsekte bazen olmuyor

Bende çarpıyordum sağdan gideyim derken bir baktım önümde kapı açılıyor. Hızımın az olması sayesinde durdum kazasız bir şekilde.

Geçmiş olsun motoru hasarlı arkadaşa

Geçmiş olsun üzüldüm valla motora.Şimdi o adam hiç masraf yapmayacak di mi?O şahinci lavuk ödicek herşeyini???

Geçmiş olsun motosikletçi abimize.İnşallah bütün masrafı otomobil sürücüsü karşılar da aklı başına gelir belki.

çOk geçmiş olsun canın saolsun motor yapılır sende bişe yokya gerisni s..et.. :)

Geçmiş olsun motorcu kardeşime..:rendeer:

"Cana geleceğine mala gelsin" derler..:cyclopsan
Katılmamak mümkün mü?..:pr:

Geçmiş olsun üzüldüm valla motora.Şimdi o adam hiç masraf yapmayacak di mi?O şahinci lavuk ödicek herşeyini???

Aynen öyle olacak kerdeş,zaten şahitlerde mevcut,adam zaten gık diyemedi kaza sonrası yorumlar vs.esnasında.Zaten resimdede gördünüz ya kafasını kaşıyodu.Giren faturanın farkında oda.Zaten motoru görünce kafa kaşımaya başlamıştı.Şöle demiştir la benim motor 5binytl,la bu motor 15binytl.kapıyı keşke açmasaydım loo.Ders olsun.Gerçekten özellikle sağından geçtiğimiz,geçmeye kalktığımız araçlara çok dikkat edelim.Motora içim gitti, durup adama şöle bi baktım.O anladı zati.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar