bir arkadaşımın köyünden kötü haber....

Nasıl bir kaza Rangeın altında o motor nasıl durmuş öle kafamda deli sorular. Allah rahmet eylesin.

Olay kavşakta gerçekleşmiş yazıyor ama sanki araba direk arkadan gelerek motoru altına almış sanki öyle anlaşılıyor fotoğraflardan. Tamam kaskı,aynaları vs olmamaları zaten en baştan hata ama sırf durum böyle diye çocukları suçlamak yanlış. Araba sürücüsünün nasıl bir hızı varmış ki bu kadar almış motoru altına o kısım çok ilginç.

:pale:

Araç sürücüsü bu kazadan ceza alır mı? Yoksa yaşları küçük, ehliyet yok falan der kurtarır mı ?

motor geri geri okadar hızla gidemeyeceğine gore araba çılgın bir hızla geliyormuş. saplanmış resmen .
Ölümle sonuçlanan her kazadan sonra muhakkak ceza alınıyor kan parası dedikleri bir durum falanda var.

Olayı bilmiyorum ama fotoğraflara bakarsak sanki arabanın şoförü baya bir hızlı gibi başka nasıl o motosiklet arabaya öyle çarpıp sabit kalsın ki?
Ve birazda motosikletli genç de önlemini almamış gibi, motosikletli tam ekipmanlı çıksa belki kurtulabilirdi ama tabi araba şoförünün suçuda bariz şekilde açıkça ortada.

Allah rahmet eylesin. Kask olsaymış en azından biri kurtulurmuş. bence tamamen jipin suçu. yol iki şeritli motor jipin solunda. bu gençler kafayı yemedilerse şehirler arası yolda en solda hayatta gitmezler cc leri yetmez. altındaki motor en fazla 100 yapar belki 110 zorlar. eee arabaların en yavaşı 120 ile geliyor. solda olmazlar. sağda ortalama 90 ile gittiklerini varsayıyorum. fren izleri belli eder ne kadar hızlı olduklarını. jipi süren şöför, önündeki araba yol vermeyince veya bu motorcuları sollayan bir kamyonu görünce ben buna sağdan makas atarım diye direk sağ şeride 150 ile 160 arasında dalmış gibi gözüküyor. ve kaçınılmaz son.

Allah rahmet etsin,ailelerine sabır versin.Kazanın oluş şekli oldukça ilginç
Motor resmen aracın sol önüne saptanmış.Mümkün değil bu şekilde olması bir nesne bir nesneye çarptığı zaman kendi kinetik enejisini öteki nesneye aktarması gerekiyor ama bu iki araç bir birine saplanmış.
Çok enteresan

motor 100 mg super boy mondial
yapacağı hız gps ölçümü 95 km h
on fren kampana
alt sakal falan var motorda
ALLAH rahmet eylesin

Adam bu arabaya yüzbinlerce TL yi araziye girmek için bayılmıyor. O yoldan arabamla ege gezisi yaptım, bu tip lüx araç sahipleri uçuyorlar resmen, bir yerde inada girdim 180 e dayadım adama 2 mt arkama yapışıp selektör yaptı..

Bilinçli bir cinayettir bu arkadaşlar, ölen çocuklar kask taksa bile bu tip öküzler yüzünden kurtulma şansları yok denecek kadar az, arabada olmama rağmen o yolu besmelelerle geldik, en az 10 tane kaza atlattım..

Bu ülkede motorlara hızlı diyorlar arabaları çiplerle %10 marj ile 132 KM ile sınırlamalılar..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar