bir arıza hk. yardım pls

selamlar,

ilginç bir arıza hakkında tecrübelerinizden faydalanmak isterim.....

motorun sinyalinde sorun...sol tarafa vediğinizde sorun yok..çalışıyor...ancak sağ tarafa verdiğinizde yanıyor ve kapatsanızda hiç sönmüyor..hatta kontağı kapatıyorum hala yanıyor...aynı şeyi 4 lüleride yaktığınızda yapmakta...sağ arka ve ön yanıyot durmadan....bir kaç dakika orasını burasını karıştırıyorsun..sonra kendiliğinden sönüyor.....bilen var mı????:pr:

Flaşör diyecem ama kontağı kapatıncada aynı diyorsun bir yerlerde kısa devre de var galiba..

Moderatör (forrap)
Flaşörle alakalı bişey olabilir...Ama kontağı kapattığın halde yanıyosa başka bişeyde olabilir:cat:Servise götürmen en iyisi sanırım...

bir kaç dakika orasını burasını karıştırırsan düzelir :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Durmadan yanıyo dediğin, yanıp sönüyor mu normal flaşör olarak yoksa direk olarak devamlı yanıyor mu?

Eyong' Alıntı:
Durmadan yanıyo dediğin, yanıp sönüyor mu normal flaşör olarak yoksa direk olarak devamlı yanıyor mu?

durmadan yanio.....servise gittim flaşör dedi..parça beklioz şimdi.... :salut:

herkeşe tenks....ilgi ve alaka için....

benim de servis yanlış bağlamıştı bi keresinde. frene bastığında arka lambayla beraber sol sinyalde yanıyordu :mrgreen: yanlış bağlamış meğer düzelttik.

hehehehe sağa dönmeyecen ozaman:queen: benim sevisde abi 100 ü geçince titriyor,
cevap 100 'ü geçmicen o zaman bunu söyleyen pişkin servis

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: danger0 **************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar