Bir Anlık Hata Hayatını Altüst Etti: Kaburgaları ve Eli Kırıldı

kaza-yapan-kadin-motor-surucusu.jpg

İstanbul’da yaşanan motosiklet kazasında kadın sürücü ağır şekilde yaralandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, motosikletin virajı alamayarak savrulduğu ve sürücünün yere düştüğü anlar yer aldı. Sosyal medya için motosiklet içerikleri üreten genç kadın, geçirdiği dehşet verici kazayla adeta ölümden döndü. Kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Kazanın ardından genç kadının sağ elinde ve kaburgalarında kırıklar olduğu öğrenildi. Olay, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
D400
Bir anlık hata değil.
Videoya alınacağı için limitlerini zorlamış, kendini tehlikeye atmış.

Bot / Kask görüyorum, motosikelt ceketinin galiba önünü kapatmamış. Altta da pantolon yok tayt var gibi geldi.

Gerçi ekipman full ise bile o kazadan sonra ne kadar koruyabilir ayrı konu.

tam ekipman giymiş gibi görünüyor, motorun altında mı kaldı acaba?
geçmiş olsun.

Motosikleti
Yok
Geçmiş olsun görenler de ders alır belki gerçek anlamda tecrübe sahibi olmadan riskli hareketlere kalkışmamalı kimse , hiç bir tekere iyi markaydı baya para verdim diyerek güvenmeyin , pistte en iyi koşullar altında dahi Marquez ne kazalar geçirdi , ölümden döndü, ondan da iyi misiniz? Dikkatli sürün keyif alın , lüzumsuz risk almayın , lütfen . Allah şifalar versin.

Motosikleti
cbf 150
Şahsen körfez pistinde cbr 600 rr ile 2 kere düştüm. bir kaç ay kendime gelemedim. Pistte. Caddede güvenlik önlemleri olmayan yerlerde böyle haraketler gerçekten hayatı sevmemek anlamına geliyor.

Bu haftasonunki gezimde bmw f800gs bir hanım beni virajdan içten geçti köprü yolunda. inanılmaz yattı. bende yatarmıydım yatardım çok rahat hemde ama sağ tarafımda bariyer var yolun sonun bilmiyorum yerde mazotmu var kamyonlardan kalma. o yüzden kaçabiliceğim hızda virajda ilerledim. Gerçekten çok cahil insanlar var

Motosikleti
Yok
Aynen öyle bir yolu ezbere bilsen bile birçok ihtimal sonu kötüye götürebilir. Yani hergun geçilen bir virajda gece yolculuğunda su veya motor yağı vs. olsa kim olursa olsun tecrübesinin hiçbir anlamı yok.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun kardeşimize. 🙏

Motosikleti
yok
anlamadım karşı tarafa uçması lazımdı içeriye düşmeyi nasıl becerdi

geçmiş olsun YAVAŞ SÜRÜN KURTARIRSINIZ

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuono V4 1100
anlamadım karşı tarafa uçması lazımdı içeriye düşmeyi nasıl becerdi

geçmiş olsun YAVAŞ SÜRÜN KURTARIRSINIZ
Çünkü motordan sarkmayı bırakmadı ve ağırlık merkezi motorun sağında kalmaya devam edip motoru sağa çekti uçtu gitti. Viraj bittikten sonra vücudunu motorun üstüne geri çıkarması gerekiyordu.

Darlık - Ulupelit arasında Avlak Virajı olarak adlandırılan bölge ve bu kazanın olduğu yerde hep kameralara oynayan bilinçsiz bir grup ve karşılarında toplanan elleri kameralı niteliksiz kalabalık yüzünden bir gün birisi gaza gelip maalesef ölümlü kaza geçirecek.(Ben o bölgede ve Hacıllı'da karşıdan gelen birileri benim şeridime ve üzerime uçar diye artık geçmek istemiyorum.)Bu olay olana dek de kimse akıllanmayacak , ha bu olay olsa da akıllanmayacak ama o zaman o güzelim yola ya hız kamerası ya kasisler konularak Türk usulu olay olduktan sonra alınan şekli bir önlem alınacak.

Yaşıyor musun öldün mu zerre umursamayacak insanlardan iki tane sanal beğeni alacağım diye kendi canını tehlikeye atmak da .....

Kimseye hiçbir şey ispat etmeden ve/veya bu çabaya girmeden herkes kendi limitleri ile sürmeli.Bunu başasamıyorsa da başkasının canını tehlikeye atmamalı.​

F54

GEÇEN YIL BU KONU İLE alakalı bir gönderi paylaşmıştım arkadaşlar trafik kurallarını hiç'e sayana acıyamıyorum
aga doğru düzgün gitmiyor sonra hayatı alt üst oldu ee ne olacaktı ölmediğine dua etsin eğer akıllanmadıysa yakında pamuk tıkarlar zaten.
geçen insta da bir kız görgüm motorda geriye doğru yatmış ayaklarını da gidona alttan takmış herkez bravo vs yazmış yakında helvanı yemeğe geliriz yazdım bozuldu:D
bir diğeri bakışını başka yere çevirdi şak trafik durdu arkadan adamın arabasına çarpıp çizdi dedim ki gözünü yoldan ayırırsan gözünü hastanede açarsın hemen duyar kasmaya başladı :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar