Bir anda tureyip yok olan tipler...

Forumda dikkatimi cekiyor son zamanda bir kisi uye oluyor 1 hafta boyunca 24 saat online herkese herseye cvp veriyor birde ustune hosgeldin ekibi havasina giriyor sonra bakiyosun yok oluyorlar..

Sipsevdi asklar gibi bi geliolar bi kayboluyorlar.. ne ariyorlar neyi bulamayip gidiyorlar.. 5 n 1 k modunda anlam veremedim.. Yazim dedim..

Bi de yok almak bilmeyenler var.

haha aynen kovuyosun kalıyor :) gecenlerde birisi vardı baya konuların nereye açılması gerektigini yazıodu merhabalar yazıor,
saygılarla bitiriyordu, hatta sole cvp yazın diğer arkadaşlar size bilgi verecektir diyordu, sanki canlı chat gibiydi..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Gelene git, gidene kal demeyiz. Kapımız herkese açık :p

KARARSIZ

Geldi ortalığın ......kodu gitti...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

oluröyle de var

Super Moderator
Şu altı yaşında iken ducati panigale ile gezen tipten bahsediyorsun dimi ;)

928985.jpg

DKN

çok mu lazımlar? şurda toplasan 3-5 kişiyiz birbirimize daha çok kitlenmeliyiz.. biz hep vardık, hep var olmayada devam edicez. hepinize selam olsun benden

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
Barodi'ye ne olmuş?
Adam gibi adam, saygılı ve duzeyli bir insan
Surekli saldırdılar, uğraştılar en sonunda patladı. Motovloglari hayran kitlelerine ulaşıyor ve tebrikler alıyor.
Mütevazi, her bayram seyran arayan soran bir dost..
Bilip tanımadan yaftalamayin insanları.
Hepimiz ortak paydada birlesmişiz.
Her ne kadar da kimisi ego tatmini için buradaysa da zamanla hepimiz insanlık ve dostluk paydasinin en güzel şey olduğunu öğreneceğiz..

Cinsiyet ayrımcılığı,negatif ayrımcılık ve adaletsiz yaklaşım olduğunu varsayıp müdahalede bulunan üyeler ve forumu kraliyet muhafızı emanetçisi gibi koruyan silahşörler yoluma bubi tuzağı kurmazsa bende kalıcı üyelerden olma potansiyalindeyim.

Mersin İl Temsilcisi
Forum, hepimizin..
Yönetimin, bir gün olsun "burası bizim "dediğini duymadım.
Hepimiz butunuz..
Ayrımcılık yapan utansın..

Eğer nasip olursa ben de bu forumda uzun soluklu üyelerden olacağım. İlk motorumdan son motoruma kadar gezdiğim gördüğüm herşeyi hepsini bu foruma dökeceği. Eğer bu forum o zamana kadar kalırsa yazabildiğimiz yere kadar yazarım. Belki de birgün benim adım da kırmızıyla yazar :)

Motosikleti
Tracer 7
Az yorum yaparım ama 2008 den beri istikrarlı seyrederim...:)bilgi alırım,feyz alırım,ilham alırım.forumun oturmuş karakterlerini severim...

Şu altı yaşında iken ducati panigale ile gezen tipten bahsediyorsun dimi ;)

ustune bastın çek ayagını..

.....

kesinlikle katılıyorum devamlı arkadaşlıklarımız var, ve bence bu guzel aynı kafada aynı espriye aynı tınıyla yaklaşan insanların biribirini bırakmaması lazım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar