Bir Anda Olan Oldu

Merhaba arkadaşlar. Geçen gün kuzenimle motosikletler hakkında konuşurken birden çok güzel bi motor gördüm. O gün bu gündür deli gibi motor hayranı oldum. Dört gözle 17 yaşını bekliyorum. Şimdiden kafamda bi model var. Honda PCX 125cc :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kuzeninle motorlar hakkında konuşurken nasıl oldu da birden güzel bir motor gördün?Yanınızdan mı geçti?

Berker Ne guzel bir ani senin icin 17 yasini doldurur doldurmaz A2 ehliyetini alip diledigin motoru alabilirsin ama bence 50 CC veya maximum 100 CC Piaggio Fly ile baslamani tavsiye ederim.Ben senin yasindayken sadece cesmede motor kullanabiliyordum vede ben ve benim gibi arkadaslarimizin altindaki en yuksek cc motor 90 CC gecmiyordu. 125 yada 150 cc kullanamazsin gibi algilama bunu.
Sadece ilk motorun icin 125 CC bence biraz yuksek ama secim yinede senin :) Bu arada Pcx bende cok begeniyorum benim motorum ile onun arasinda cok gidip geldim.
Sevgiler
Mert

Son düzenleme:
Sen aşık olmuşsun arkadaş :rendeer:

hayırlısı olsun şimdiden ufak tefek ekipman ayarla aileni ikna etmen kolay olmayacak bunuda bil...
Ayrıca pcx 125 çok güzel su soğutmalı fıtı fıtı bir makinadır.Malzeme ve motor kalitesi gayet iyidir.Tüketimi diğer skuterlere nazaran azdır çünkü ışıklarda kısa süreli beklemelerde motor istop eder gaza dokunduğun an tekrar çalışmaya başlar...Değişik bir skuter alışan skuterlere pek benzemez...

Evet yanımızdan geçti. Modelini araştırdım ama bulamadım :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------

Teşekkür ederim Mert. Uyarını dikkate alıcam :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

Ailemi ikna etmek doğrusu zor oldu hala tam ikna olduklarından emin değilim ama emin olduğum birşey var onları ikna etmeye çalıştığım :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

Teşekkürler

Rica ederim Berker , ehliyeti aldiktan sonra mutlaka almak istedigin motoru denemeyi unutma 5 dak ufak bir tur bile dogru karar verip vermedigini hakkinda sana fikir verir. Mesela ben xenter almadan once xcity 250 kesin kararliydim taki 2el 2011 bir xcity ile iki tur atana kadar. Farkettimki benim yapicagim yol icin fazla buyuk ve hayalimdeki kivrakligi bulamicagim agir basli bir motor. Vede 250 CC sevdam o surusten sonra 150 CC otomatik olarak dusmus oldu. 2 gundur izmir icinde turluyorum cok dogru bir karar verdigimi farkettim.
Sende beni dinle alicagin motoru mutlaka bir dene :)
Sevgiler

Deneyeceğim. Daha mantıklı olacağını düşünüyorum yine teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar