Bir ameliyat ve ortaklik duyurusu

Arkadaslar, uzun zamandir aranizdayim, insallah olmaya da devam edecegim yasadigim surece, son gunleri rahatsizligim nedeni ile nerede ise yataga bagli geciriyorum, agrilarin da asiri olmasi ve hastaligin siddetini arttirmasi nedeni ile mecburen ameliyat yolu gorundu, bir aksilik olmazsa yarin ameliyata girecegim, neye niyet neye kismet, bugun motor fuari basliyor ve niyetim vardi gitmeye ama nasip.
Daha once acmis oldugum bir konu vardi, oraya ekleyecektim ama bulamadim, ameliyat sonrasi icin bir ortak dusunuyorum, umarim forumdan veya motorsever biri cikar :)
http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-isyeri-devren-yurtdisinda-yasamak-isteyen-ortak-ariyorum-113337335/detay/
Biraz alakasiz gorunecek ama ailem baski yapiyor, gel Turkiyede ameliyat ol yada hic olmazsa sonrasi gel diye, ama buraya bir gelen gidemiyor :) motor aski gibi bisey, hastasin. sat dukkani, isi dusunme, dinlen diyorlar ama hem cok emek verdim, hem burayi birakmak istemiyorum.

Motosikleti
Fazer8 abs
acil şifalar tez zamanda sağlığına kavuşman temennisi ile

İnşallah ameliyatın iyi geçer, tez zamanda iyileşirsin, Allah şifanı versin.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Umarim basarili bir ameliyat geçirirsin.
Geçmis olsun.

Allah yardımcın olsun İnşallah.
Aslında çok kafamı kurcalıyor daha öncede yazışmıştık fakat kısmet bu işler.

Geçmiş olsun Kürşat umarım operasyonun çok başarılı geçer ve bir an önce sağlığına kavuşursun , bende haber bekliyorum ameliyat için hastaneden valla keşke ameliyatsız olabilseydi çok iyi olurdu girekeken iyide çıktıktan sonraki 3,5 saat çok sancılı geçiyor kendine iyi bak bizi habersiz bırakma Allah yardımcın olsun....

canım abi çok çok geçmiş keşke yapabileceğimiz bişeyler olsaydı da yardım etseydik

Allah (cc) acil şifalar versin,umarım başarılı bir ameliyet sonrası sağlığına kavuşursun.Genç olsaydım belki de oralara gelirdim .Ama artık çok geç

bangkok bölgesi hani o hangover 2 deki ver degilmi yaw :) geçmiş olsun gelmek isterdim ama halimiz pek iyi degil :)

Abi öncelikle ameliyatın başarılı sonuçlansın, sağlığına bi kavuşta, gerisi insanın halledemiyeceği şeyler değil. Allah yardımcın olsun.

Allah'tan acil şifalar dilerim..

inşallah hiçbişey anlamadan kurtulursun rahatsızlığından...:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İşallah atlatırsın...
Şimdiden geçmiş olsun....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sağlığına kavuşmanı diliyorum. Şimdiden Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar