Bir Alt Sakalın Hikayesi

F54

Zaten yine vstrom'a döndü zaar. :mrgreen: Versys'i kendi zaten önceden beri düşünüyordu Capanord'la birlikte. Ama zamanla gönlü vstrom'a kaydı. Ben de Yamahacı yapayım istedim ama Baaazı kişilerin infialleri sonucunda Emreciim kardeşcağızım kim vurduya kurban gitti ve yine harıl harıl 2007 Vstrom arıyor. :thumright
v storm iyidir yakıt olarak ta fazer e den daha iyidir:p

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
v storm iyidir yakıt olarak ta fazer e den daha iyidir:p
Heh sen git vstrom'la Fazer 'ı karşılaştır zaten. :mrgreen::mrgreen: Hey Allahım yaa bırakıyorum ben motoru.. Jetskici olcam ben :mrgreen:

Sakal yakışmış.Saatler olsun...:queen:

Eyvallah :mrgreen: işyerinde sakalımızı kestirdiler zorla, yolunmuş tavuğa döndük. Bari dedik oğlumuzun kaderi bizimki gibi olmasın :p

direk sakala bakmayın, motosikletin bütününe bakarsanız güzel olduğunu anlayacaksınız ama direk sakala dikkat ile bakarsanız sırıtabilir. bence güzel olmuş

F54

Heh sen git vstrom'la Fazer 'ı karşılaştır zaten. :mrgreen::mrgreen: Hey Allahım yaa bırakıyorum ben motoru.. Jetskici olcam ben :mrgreen:

Eyvallah :mrgreen: işyerinde sakalımızı kestirdiler zorla, yolunmuş tavuğa döndük. Bari dedik oğlumuzun kaderi bizimki gibi olmasın :p

v storm fazerdan iyi diye neden hemen fesatlık yapıyonki sana da dedik v storm al diye:p
ama sakalımız yok ya ondan dinlemiyorsun beni:pl:

Motosikleti
Ne geyik adamsın arkadaş yaa konumu katletme merakın nereden geliyor. Hala vstrom fazer karşılaştırıyosun haalaa yaa... Segment farklı tarz farklı anlayış farklı kültür farklı :mrgreen:

biri iki silindir biri dört silindir. biri altmış küsür beygir biri yüz beygir biri enduro touring biri sport touring biri stabilize motoru biri asfalt motoru daha sayayım mı gülom.. Anla artık, cbf600 er6 vfr800 falan desen tamam derim karşılaştır.. Bıraksam xt660R'la karşılaştırcaksın oğlumu. Ben sakınayım oğlumu senden iyisi mi :mrgreen:

Tamam vstrom iyi onnumara vstrom canavar vstrom ayrıl da gel vstrom çok iyi motor vstrom.. Yeterki sus arkadaş.. Sıvadın konuya yaaaa :mrgreen:

F54

haa şöyle adam ol yola gel benden daha mı iyi bileceksin biz bi saçları değirmende ağırtmadık çömez:p

Nasıl taktınız sakalı ben takamadım ayrı demir falan kaynattırmak lazımmış galiba ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------

Bağlantı demirini demircide mi yaptırdın hazır mı satılıyor ACİL

Motosikleti
Özel mesajdan cevap verdiğim gibi, orjinal alt sakalın kendi bağlantı demirleri bulunuyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence çok güzel olmuş, şık durmuş. Güle güle kullanman dileğiyle.

biraz uğraşlı olsada gayet güzel olmuş çok yakışmış motora. böyle şeyler yapan insanları görmek nedense mutlu ediyo beni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar