Bir Akıl Verin Lütfen??

ArkadaŞlarım Motorsiklet hevesim tuttu ve bir motorsiklet alacam hobi amaçlı..
vereceğim para miktarı 2200YTL civarı..

Benim düşüncelerim:

Kanuni Storm 150
mondial 150 HS

Bunlardan birini almak ama Bugünlerde reklamlarda 250 cc Chopper 1400 YTL satıldığını gördüm, kafam karıştı..

Sizce Scooter mi almalıyım yoksa chopper mi?

Yeniyim ve Heves için alıyorum sadece??? maksat arada bir tur atmak..

Hobi amaçlı da olsa ilk önce A2 alman gerek.. Haa var diyorsan eğer, o zaman ;

Scooter al derim....

1400 ytl lik Chooper alırsan, başına beladan başka bişe almassın.2. el bws handa beat yada innova gibi bişi arasan o fiyatlara bulursun..

a2 Ye müracaat edecem daha dönemi başlamamış sanırım.
Şimdi sadece Motor seçemiyorum.. lime para geçti hemen almam lazım.. Yoksa para toz olup gidiyor:D

bence Chopper al scoter cocuk işi gibi sadece gaz veriyorsun ama vitesli motorun yeri başka

0 1400 YTL'lik Chopper iş görmez sanıyorum, biraz daha para biriktirip, biraz daha iyi birşey alsan nasıl olur?

Çin mallarında arızalar, sorunlar belli, ama yedek parça çok önemli...

İlla ki Çin malı alacaksan Kanuni yada Mondial güzel seçim, hiç değilse servis ve yedek parça mevcut...

Hiç kullanmadıysan Scooter öneririm :)

Ama deneyimin warsa vitesli ile basla :)

scooter alma git ybr al :) ben mayıs gibi alcam. babamı kandırabilirsem alcam. :) scooter bi süre sonra sıkar . şehir içi bineceksen harika motor tarzıdır ama ilçeye fln gitceğin zaman sıkılırsın uzun yolda. :) bir de bunların şanzıman yapısı gerepği sürekli debriyajda gittiği için sen gaz kessen bile motor freniyle yine yakmaya devam ediyor :) beni dinle git yamaha ybr 125 al. siteleri araştır. mutlaka senin memleketinden de satılık vardır bitrane :)

bence scoter almalısın hem vitesli motor kullanmyı biliyomsun oda var? scoterla başlasan daha iyi vede çin malı motorlarda scoterlar daha az yoruyo insanı titreşim vs daha az oluyo viteslilere göre..

Aramıza hoşgeldin. Bir kere zevkine varırsan iş arada bir tur atmaktan çıkar. :) Çin malına pek yanaşma SYM ve KYMCO markalı MOTOSİKLET'lerin modellerinede bakmanı tavsiye ederim. Elindeki paraya hem uygun hemde kaliteli markalardır. Eğer hiç kullanmışlığın yoksa scooter daha kolay kullanırsın. Öğrenmende fazla zaman almaz. Birde Ehliyetin var mı ?

MotoSiklet sürmeyi biliyorum.
Çetmen mağazalarında satılan chopper in ne olduğunu ne marka olduğunu bilmiyorum ama büyük indirim diye satılıyorlar:)
walla hevesimi kırmayacak, arada bir 100 KM lik şehire rahat gidebileceğim motor istiyorum.
Bu ikiside iş görür sanırım.. Motor lardan bu bakıma anlamıyorum işte, mesela 100 KM lik yolu rahat gidip gelebilecek olan Scooter mi yoksa choper lermi?
Bu konuda yardım ve desteklerinizi istiyorum

Şekil şemal değil de işlev ve sorunsuzluk istiyorsan, satarken zorlanmadan satabilmek de senin için önemli ise sana YBR 125 tavsiye ederim. Abidik gubidik çin markalarını tavsiye etmiyorum. Hepsi birbirinin aynı, sadece isim değişiyor. Ha gitmezmi, gider, belki de hiç sorun çıkarmaz ama yine de dandik hocam. Bence git bir YBR125 al rahat et.. Hem yakmaz hem dünyayı gezer..

YBR pahalı arkadaşım yaw baktım ve tip olarak hoşuma gitmedi normal motorlara benziyor.
Ben satmayı düşünmüyorum kiii, arabam var zaten ben sadece bazen böyle yazın çıkarıp o serinlikte bir tur atıp, 25 KM ileride ki kaplıcalara motorla gitmek istiyorum.
Bunun için almak istiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2200 ytl'ye güzel bir ikinci el vitesli 125cc(ybr olabilir) alabilirsin vitesli kullanmayı biliyorsan tabii!!!!
vitesli motordan şaşma derim hem yakıt olarakta büyük avantajı var............

YBR pahalı arkadaşım yaw baktım ve tip olarak hoşuma gitmedi normal motorlara benziyor.
Ben satmayı düşünmüyorum kiii, arabam var zaten ben sadece bazen böyle yazın çıkarıp o serinlikte bir tur atıp, 25 KM ileride ki kaplıcalara motorla gitmek istiyorum.

2000 civarına çok rahat 2. el temiz bir YBR 125 alabilirsin.. Ayrıca normal motorlara benzemesi doğal, çünkü zaten normal bir motor.. Anormal motor ne oluyor onu bilemiyorum tabii ki.. Cruiser tarzı birşey demek istiyorsan o ayrı ama o fiyata kaliteli bir cruiser motor alman imkansız..

Normal motor derken :mrgreen:

Tamam kimse satmak için almaz ama yarın öbürsü gün satman gerekir, elinde patlar motor bu sefer kafanı vurursun.. Ben ondan scooter al dedim sana. Eğer motor işi sararsa, alırsın satıp güzel bi cruıser. Ben Regal Raptor ya da Jinlun tavsiye ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda cgynus al çok rahat bi motor kullananlar bilir hem basın agrmaz hemde satmak zorunda kalırsan zorluk çekmezsin..
kaliteli scooter almak istersen honda cgynus ama ucuz istersen kanuni, keeway, kymco vs gibi markalar var onlarıda sitemizden arastırabilirsin motor almadan önce sana tavsiyem kullananların yorumlarını oku motosikletin huyunu öğrenmende yardımcı olur..

şimdiden hayırlı olsun kazasız sürüşler dileğiyle a2 ehliyet ve koruma şart..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar