Bir Adet Kask Bulunmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:king::king::king::king::king:taktir edilcek davranısın için tesekkür ederim :cat:...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aaa çok iyisiniz , benim kaskım o :p antalyada düşürmüştüm , demek oraya kadar yuvarlanmış :)

memlekette her tarafı namussuz sardığı için birisi namuslu iş yapınca garip oluyor millet :) ALLAH namuslu insanları çoğaltsın .

Arkadaşlar başka motosiklet sitelerine üyeliğiniz varsa konuyu orada da duyurabilirsiniz. Belki kaybeden kişi başka yerlere üye olabilir.

Bu arada övgüler için teşekkürler de kaskı bulan Vural adında bir moto-kurye kardeşimiz, güzel sözlerinizi onun adına kabul ediyorum. Az önce arayıp yazdıklarınızı kendisine ilettim, hepinize teşekkür ediyor :)

helaaal ben gibi bir garibanın maaşının yarısı olabilir o kask :) bende öyle almıştım.

Kaskı ben bulsam ne yapardım bilmiyorum :mrgreen:

Bulan arkadaşım ve fena halde dert etmiş, sahibini bulmayı o istiyor :p

Arkadaşını tebrik ederim:cat:
Bu devirde para kazanmak ve benzer değerde malzemeler almak malesef kolay değil..inşallah sahibi duyar ve kask'ını alır.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:08 PM ----------

e bissürü kişi geyik de olsa benim demiş , niye vermiyosunuz :D

Geyiğin boynuzları var ne yapacak o kask'ı..gitsin geyikliğini yapsınlar:mrgreen:

Kask durduk yerde eskimeye başladı bile :p

Söyliyeyim de ihtiyacı olan bir kardeşimiz kullansın, yazıktır milli servet ne de olsa :pale:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar