Bir Adam Gibi İstedigim Eldiveni Bulamadım?

Merhaba arkadaşlar. Aradıgım eldiven uzun bilek korumalı, güçlü parmak korumalı , serçe parmagı yanındaki parmaga baglıyan aparatlı, özellikle avuç içi kısmı saglam ve kaydırma özelligi olan bir eldiven. Birde genelde ankara da yazın kullanıcam ona göre bakıyorum kesenin agzınıda açtım 400 liraya kadar ama yok bulamıyorym bütün bu özellikleri saglıyan. Alpinestarda sp8 var o da parmak koruması felan yumuşakmış. İlla 600 lira verip handroidmi almamız lazım. Varmı bildiginiz bu şekil eldiven

Spidi sts r var bi inceleyebilirsiniz parmak kenarinda hava kanallari var suan arkadasim kullaniyor simdilik memnun yaz sicaginda ne olur bilemem , malesef test etmek zorunda kaldi ve gorevini bence gayet iyi yapti eldiven bi bakmanizi tavsiye ederim
Bir de revit slr var iki eldivene bi goz atmakta fayda var eger bakmadiysaniz

Spidi sts r var bi inceleyebilirsiniz parmak kenarinda hava kanallari var suan arkadasim kullaniyor simdilik memnun yaz sicaginda ne olur bilemem , malesef test etmek zorunda kaldi ve gorevini bence gayet iyi yapti eldiven bi bakmanizi tavsiye ederim
Bir de revit slr var iki eldivene bi goz atmakta fayda var eger bakmadiysaniz

Revit Slr aradıgım eldivene benziyor teşekkürler tavsiye için :)

Aradığın özelliklerin hemen hepsi bu eldivende mevcut.

http://www.aliexpress.com/item/Komine-gk-170-motorcycle-titanium-alloy-touch-screen-ride-gloves-Racing-leather-gloves/32461462369.html

Ben aldım ve çok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim.

Üstelik fiyatı da muadillerinin 3'te 1'i.

_Ko01.jpg

_Ko02.jpg

_Ko03.jpg

_Ko04.jpg

2 senedir sp8 kullanıyorum, tavsiye etmem :cherry:

ama fiyatına göre iyi bir eldivendi dolar çıkmadan önce :queen:

Hocam güvenilirligi nasıl ? Asfaltta sürüklenirken patlamasın allah korusun?

Asfaltta sürüklenip de test edesim gelmedi açıkçası :)

Fakat eldiveni giyip de motor kullanmaya başlar başlamaz ne kadar güvenilir olduğunu çok daha iyi anlıyorsunuz.

Bütün korumaları olması gerektiği yerde ve olması gerektiği gibi bana kalırsa.

Dört dörtlük bir eldiven diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar