- Konu Yazar
Merhabalar iki üç gündür yazıları takip etmekteyim yeni bir motor alacak olmam sebebiyle. Hiç bir şey bilmiyorken iki gün içerisinde pek bir şey bilmiyor kategorisine geldim. Motor almamdaki tek sebep Antalya'da ki dolmuşların kıllığıdır bilen bilir. Şu an için sadece okula gidip gelicem (akd üni). belki seneye en fazla 80 km lik yola giderim ama şu anda daha motorda tecrübem olmadan gitmem. istediğim tek motor sınıfı scooter aslında. Az yakıyor olması, ''otomatik olması'' ve kolay kullanıma sahip olması sebebiyle. Küçük tekerlekte istemiyorum ve bu doğrultuda iki üç günde aklıma giren modeller kymco agility city 125 ve yamaha nouvo oldu. İlk başta kymcoyu aklıma sokmuştum halada aklımın bi köşesinde şiddetle duruyor fakat ilk motorum olacağı için ter temiz bi kymco alıp hemcecik yıpratmak istemediğimden yamaha nouvo ya döndüm gibi. temiz bi nouvo alıp bir iki yıl binip satıp kymco alıcaktım. Her şey netleşmiş gibi gözüksede kafadan uydurma tercihler bunlar hala bi netlik söz konusu değil. Sizce kymco ya verilece 3000+ paraya değermi yoksa nouvo yu 2000+ paraya alıp eskitmem mantıklımı? bu iki motor arasında ne gibi farklılıklar bu konudada çok bi bilgim yok yakıt mesela? hız benim için 4. hatta 5. planda ama serilik önemli. Biraz uzun oldu ama kafamdaki karışıklığı buraya yansıtsam çok çok daha uzun olabilirdi kısa kestim yani
Teşekkür ederim şimdiden ilgilenecek olanlara:rendeer: