binRR'la Kaya Mezarlar-Titus Tüneli-Antakya Mosaic Muzesi

fotograf olayına cok guldum,, adam ıyı nıyetli hemn durup gelmiş yanına..allah razı olsun oyle ınsanlardan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes eywallah gusel gezıydı bılıorsn ıcımden gelmek gelmıordu alanya olayında da oleydı basımıza kotu seler gelecktı ve nıtekım geldı ben kurtuldm belkı ama bu gezı ıcınde ıcımden gelmıordu ve ııı kı gelememısım basıma gelenı sen bılıorsn anlatmama gerek yok kusura bakma senı yannz gonderdıgım ıcın ama telafı ederız;) hade bakım kım arar sole kım arar bıızm KEMALI 1000rr

Paylaşım için sagol kemal.Dünyanın en büyük mozaik müzesini tanıttıgın için çok sagol.Adana grubu olarak en kısa zamanda gideriz umarım.Yol biraz zorlu ama çok zevklidir

Öncelikle motorun hayırlı olsun mkcelikkol. Gezide fotoğrafını çektiğin güzellikkleri bizimle paylaştığın için teşekkürler. Makine'nin dediği gibi biz de oraya bir gezi planlıyoruz ama, hep söyledim, Antakyayı tam gezebilmek için 2 gün bile yetmez. Biz yatılı gidip iki güne sığdırmaya çalışacağız. Selamlar.

valla çok güzel bi gezi yapmışsın ve tek başına keşke bi osmaniyeye uğrasaydın beraber çıkardık ve yalnız kalmazdın haber verseydin seni karşılardım otobanda neyse bidahaki sefere.

Manzaralar ve müze görüntüleri güzel. Yannız bir seyahat olmuş. Kafanı dinlemişsin.:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1006784ns7.jpg
foto çok hoşuma gitti gezide güzel olmuş tebrikler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar