bindik bir alamete gidiyoz gıyamete!!! selamlar

adım levent ben lise 3 te okuyan bir yakışıklı motor tutkunuyum(genç kızlara duyurulur!!) lise 3 te okumama rağmen orta 3 te motorla tanıştım tanışmamla birlikte 3 motorumu polise kaptırdım. kaptırdıklarım hep mobiletti simdi 125 kanuni seyhan var yanıma yaklaşamıyorlar... muğla çevresinde ikamet eden motor sevenlerle arkadaşlık kurmak ister maillerinizi beklerim [email protected].... (NOT HALA EHLİYET YOK.) [/b]

hoşgeldinde bu ehliyetsiz motor kullanma işi hiç ii deil artı nie yanına yaklaşamıolarmış mobilet olunca senden korkmuyolarda 125 kanuni seyhan olunca mı korkuyolar.çok ayıp çokkkk [-X

böbürlenmek gibi olmasıda iyi sürücüyümdür .... işte yanıma yaklasamama sebebi .
bu arada toblerone de en sevdiğim cukolatadır saygılar....
(not yazıyı yazalı 1 saat oldu ama benim yine ehliyetim yok) mopedsmile:

ehliyet şart, eğitim şart, hoş geldin levent seninle sıkı bi konuşmak şart :cherry: :cherry:

biker benim ikinci şehrin kocaeli daha geçen hafata ordaydım, yahya kaptanda dügün vardı, msj laşalım gelirsem tanışırız haa?

aramıza hoşgeldin :thumleft:
itiraf bende de ehliyet yok bu gidişle almam uzun zaman alıcak (altımda racing filan olsa ehliyete hiç gerek yok)

arkadaşlar yapmayın etmeyin ehliyetsiz kullanmayın şunları yaw :pr:

Hoşgeldiiiinnnnn

Ehliyet problemi bende de var.

Hangimiz şanslı bilmiyorum çünkü ankarada polisler ne uyguluyor merak ediyorum

:joker: :joker:

muritu abi kusura bakma biraz geç oldu ama geleceksen mail at ben dalaman dayım bu arada buranın yolları çok kötü :pl:

freedom abi seneye babam tekmeyi basar bana (yani 18)
su an ehliyet alabilirim ama .... :cyclopsani:

hoşbuldum arkadaşlar
bu arada peder beni daha önce atacak sınava az kaldı(ÖSS)
:salut:

lvnt ip hoşgeldinde benim bildiğim polis motorları BMW yada HONDA bilmem anlatabildimmi 125likle ancak sen polislerin egzost dumanını ciğerlerine teneffüs edersin
tabi polisler bunu isterlerse bu kadar mütevazi olma :farao:

haklısın motor sizin yüzünüzü kara çıkarmıyorum köprüyü gecene kadar ayı ya dayı diyorum.... :pl: saka saka
geyet efendi sürüyorum bazı durumlar hariç :thumleft:
tekrar hoşbuldum hatta buluyorum
buraya gelmem benim için süper oldu artı bağımlılık yaptı :queen:
saygılar :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar