Bim'de model motosiklet

7VN9ra.jpg

beyler merak ediyorum da honda gören var mı? :silent:

2 bim gezdim 2'sinde de yoktu, yarın 1 tanesine daha bakıcam :sunny:

beyler merak ediyorum da honda gören var mı? :silent:

2 bim gezdim 2'sinde de yoktu, yarın 1 tanesine daha bakıcam :sunny:

Honda yokdu alınabilirler zx10 r , eski kasa gsxr 750 , panigale 1098 bi panigale daha var onunda rengini beyenmediğim için almadım diyerlerinide beyenirsen alırsın

İki İtalyan

Gelir gelmez kuyruk iptali :mrgreen: Ducatiler ve kawasaki dışında diğerleri çok kolpa geldi.

hadi ya valla üzüldüm Honda olmamasına, kutuların arkasında Honda'nın markasını da görünce bulmaya çalışcaktım..

Bende bir tane Ducati 848 aldım, maaşallahınızı eksik etmeyim :p :mrgreen:

B68TaSlCEAEsRcX.jpg

Ben girdim markete reyona gittim yaklaşık bi 20 kutu vardi beş altı çeşit motor var. on dakka baktim tekrar tekrar kutulara ama maalesef sonuç değişmedi honda yok :)

Üşenmedim, BIM'e mail yazdım; Türkiye'de en çok satılan motosikletlerin modellerinden yaptırsanız daha çok satardınız diye ...

Özeti: Kawasaki koymuşsunuz; almadım. Kubazaki koysaydınız alırdım. :) :p

Üşenmedim, BIM'e mail yazdım; Türkiye'de en çok satılan motosikletlerin modellerinden yaptırsanız daha çok satardınız diye ...

3-4 defa email yoluyla ulaşmaya çalıştım bundan 1 yıl kadar evvel, hala cevap alamadım :)
Belki şimdi dikkate alırlar ama cevabı merak ediyorum ya da gelicek mi diye :mrgreen:

Dikkate alacaklarını sanmıyorum; ama en azından yazmış olduk, rahatladık :) . Geri dönüş olursa haber ederim :) .

Son düzenleme:

Ben de buradaki bimin genel olarak stoklarını yenilemediği için aradığımı bulamıyorum diye bim e mail attım baya bi zaman geçti cevap falan yok. Ondan sonra baya küfürlü bi tane yazdım. Madem z*klemiceniz niye iletişim seçeneği koydunuz buraya falan diye ona da cevap gelmedi.

2 tane de ben aldım ducatileri beğenmedim ama kawasaki & suzuki hoşuma gidince onları aldım çektim hemen garaja :mrgreen:

n5Jb5a.jpg

Yanına da 4 tane kask için bagaj lastiği, 3 paket üçlü kancalı lastik, 2 lastik basınç ölçer, 1 tane de gözlük tutacağı aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar