BİMCELL KULLANAN VAR MI?

Arkadaşlar yaklaşık 10 senedir vofafone kullanıyorum..Geçen iki ay faturayı ödeyemedim ( icra işyeri tadilatı sağlık sorunlarım yüzünden) sonra gittim yatırdım..Kullandım geçen ay 85 tl fatura yollamışlar bunun üzerine (normal ücreti)...Fakat kalkmışlar bu ay 585 tl fatura yollamışlar...Kitlendim kaldım aradım müşteri hizmetlerini..2 ay ödeme geciktirdiğim için taksitli verdikleri telefonun parasının gerikalanını faturaya yansıtmışlar..Bende ödeyip hattı taşıyacağım bime sürekli gider gelirim baktım tarifeler gayet uygun.Her ay bunlara 90 tl ödeyeceğime gideyim benzeri tarife bimde 20 küsür lira..Kullanan var mı bu hattı..

Ulan bir günümde normal geçsin arkadaş...:sunny:

Bimcell iyidir avea alt yapısı kullanır memnunum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

Ne zaman tl yüklediğini unutursun iyidir 20 tlye 1 ay bedava int verir 6 saniyesi1 kuruştur iyidir hoştur

Şimdi elimde broşür var..

Her yöne 600 dk 2gb internet 16 tl yazıyor 20 tl yükleyene 500 sms 1 gn net hediyeli imiş..Benim vodafone tarifem de buna benziyor idi manyakmıyım ben.. Bir de ayıp yahu 10 senelik hat kaçak köçekmişiz gibi peşin faturaya yansıtmışsınız telin parasını..

Alo deyip kapatmaya 1 lira felan gidiyodu bu Turkcellde delirdim sonra Bimcele geçtim rahat ettim

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Benimde hattım 2 yıldır bimcell çok memnunum. Tarife degistirmek iptal etmek çok kolay, konuşmanın dakikasi 10 kuruş oldugu icin ben bazen konusma paketi bile almiyorum. Paketlerde gayet uygun.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ayda 28 TL ye 5 gb internet, 600 dk, 500 sms ve bimcellilerle sınırsız konuşma alıyoruz 3 ayrı telefona.

Hattım Bimcell, motosikletim Ybr 125. İkisini birden kombo yapınca fakir gösteriyor, ama çok memnunum.

Siz adamı BIMCELL'i yaparsınız vallaha :)
Tarifeler dakikalar, smsler havada uçuşuyor. Vodafone'u beğeniyorum. 7 gb internet 1000 dk 1000 sms 59 tl,
Bitince sözleşme bimcell düşünmeye başladım. Ne de olsa avea altyapılı. Mantıklı

Ben uzun süredir pttcell kullanıyorum, her ay sabit taahhütsüz fatıralı hattıma 16 tl fatura geliyor.
En iyiside sınırsız internet olması, yavas ama en azından WhatsApp mesengerı vs sorunsuz kullanıyorum. Dağ başında yaşamıyorsanız yeterince sorunsuz.

Avantajlı 4 GB paketi
Her yöne 750 dk 1000 sms ve 4 GB internet 25 TL ve faturasız Türk Telekom'a geçin bim le uğraşmayın

Türk telekom altyapısını kullanıyo zaten bimcell ilk çıktığından beri kullanıyorum.4 sene falan oldu memnunum.20 tl sallıyorum 1 gb internet veriyor hediye olarak.Bidahaki ayda yüklediğim 20 tlye paket alıyorum.Yani aylık 10tl ye geliyor bence çok uygun.

sanıyorum 3 senedir kullanıyorum çok memnundum ancak en yakın zamanda çıkacağım nedenine gelirsek.

bir yakınım hattına tl yükletti gelmedi .müşteri hizmetlerini aradık ama müşteri hizmetlerine bağlanıp konuşma gibi bir secenek yok :D vede içindeki tl yedi mi ? bidaha arama len der gibi neyse bime gidip müdürle konusuyon sana 2 hafta dönmüyorlar ,tl olmadan hakkımı alıcam diye beklerken kızıp tekrar yanlarına gidince bide ne desinler sizin hattınıza tl yüklenmiş .uleyn 15 tl için çakallık peşindemi koşturcamızı sanıyorsunuz ? ayıp ya insana değerinizi....

15 tl paket alıcam tam kasadan yükleme yapıyorsun bir bakıyon telsiz ücreti kesiliyor haydaaa .sonra iyi bari 5 tl daha alayım oda ne oyle yüklenmiyor:D

birsürü paket yapmak güzelde sonra bunların ıptalleri ile ugraşıyorsun tam tl yüklüyorsun hop istemediğin paket e noldu tl n gitti .

05352304722 noyu kendi adıma 1999 yılında Türksel'den aldım. 7 sene sonra Türksel beni çok öpüyor diye
düşündüğümden o günkü ismi ile Aysell'e taşıdım. Aysell oldu Avea . 2 sene sonra baktım Avea da beni öpüyor, haydi geçtik Bimsell'e . Sonradan öğrendik ki meğer Bimsell'in kendi baz istasyonları yokmuş, Avea'dan kiralık hizmet alıp bize pazarlıyormuş. Şimdi ise kaçacak yerim kalmadı. Bile bile lades diyor Bimsell'in beni öpmesinden memnun olduğumu anlatıyorum arkadaşlarıma. Bu arada ben de Olcay beyle aynı
tarifeyi kullanıyorum , 5 gb net 600 dakika konuşma 500 sms ve diğerleri . Yetiyor ve artıyor. SELAMLAR.

05352304722 noyu kendi adıma 1999 yılında Türksel'den aldım. 7 sene sonra Türksel beni çok öpüyor diye
düşündüğümden o günkü ismi ile Aysell'e taşıdım. Aysell oldu Avea . 2 sene sonra baktım Avea da beni öpüyor, haydi geçtik Bimsell'e . Sonradan öğrendik ki meğer Bimsell'in kendi baz istasyonları yokmuş, Avea'dan kiralık hizmet alıp bize pazarlıyormuş. Şimdi ise kaçacak yerim kalmadı. Bile bile lades diyor Bimsell'in beni öpmesinden memnun olduğumu anlatıyorum arkadaşlarıma. Bu arada ben de Olcay beyle aynı
tarifeyi kullanıyorum , 5 gb net 600 dakika konuşma 500 sms ve diğerleri . Yetiyor ve artıyor. SELAMLAR.

Senelerce turkcell hazır kart kullandım bir gün aradım kardeş şu konuşma sürelerini ayarlasak diye..Neyse ayarladılar dakika da 4 değil de 3 kontör atmaya başladı anam bir baktım smsler tek kontör atarken 2 kontör atmaya başladı ulan dedim allah belanızı versin hattı attım çöpe.. :mrgreen:

DKN

peki bu kadar cep telefonlarına yönelmişken hâla ev telefonu kullanan var mı ?

Beyler bende bir soru sorayım.
Babama geçen hafta bimcell hat aldık. Telefonu samsung e1150
Hattı taktık telefon sim hatası veriyordu.
Sonra annemin telefonuna taktık baktık ki sorun yine var. annemin telefonu da samsung s3 mini
Bu sefer efsane eski nokia'ya taktım hat çalıştı :mrgreen:
Annemin telefonuna taktık çalıştı, babamın telefonunda yine çalışmıyor.
Sizce hatta bir problem olabilir mi yoksa yeni telefon şart mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar